DOLAR 32,5142
EURO 34,9426
ALTIN 2435,357
BIST 9792,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Müge Anlı duyurdu; Türkiye’nin konuştuğu kız kardeş tutuklandı

Müge Anlı’nın programında araştırdığı Mehmet Muharrem Elbay’ın cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Olayda C.E ve M.E kardeşlerin yanında kız kardeşleri Z.E. de tutuklandı.

Müge Anlı duyurdu; Türkiye’nin konuştuğu kız kardeş tutuklandı
26.12.2019 12:00
193
A+
A-

Gaziantep’te 3 yıl önce kaybolan ve Müge Anlı’nın korkunç bir cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardığı Mehmet Muharrem Elbay dosyası ile ilgili sıcak bir gelişme yaşadı. Programda yapılan duyuruya göre; canavarca hislerle kasten adam öldürme suçlamasıyla kardeşler C.E ve M.E.’nin tutuklanmasının ardından kız kardeşleri Z.E. de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı’ya gelen; “Z.’nin kömürlüğü kazıldı” ihbarıyla harekete geçen emniyet yetkilileri Z.E.’yi gözaltına aldı. Ardından kömürlükte yapılan kazı çalışmasında kemiklere ulaşıldı.

Adliyede hakim karşısına çıkan Z.E., kasten adam öldürme suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaybolduğu günden beri her fırsatta Mehmet Muharrem Elbay’ın cinayete kurban gittiğine dikkat çeken Müge Anlı; “Z.E., sen cinayetin bütün ayrıntılarını biliyorsun ve anlatıyorsun. Ben anlayamıyorum, sen hala nasıl dışarıdasın” demişti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.