DOLAR 32,4921
EURO 34,9178
ALTIN 2424,143
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kudüs’te kontrolü kaybeden otobüs durağa daldı: 3 ölü

Kudüs’te İsrail’e ait bir belediye otobüsünün kontrolünü kaybederek durağa daldığı kazada 2’si çocuk 3 kişi öldü.

Kudüs’te kontrolü kaybeden otobüs durağa daldı: 3 ölü
12.08.2022 01:05
133
A+
A-

acil yardım kuruluşu Kızıl Davud Yıldızı’ndan yapılan açıklamaya göre, merkezinin kuzeyindeki Shamgar Caddesi’nde bir belediye otobüsü kontrolü kaybetti.

Otobüsün durağa çarpması sonucu biri 3, diğeri 7 yaşında iki çocukla bir kadın yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı

Açıklamada, kazada yaralanan biri ağır 6 kişinin hastaneye kaldırıldığı, ayrıca ekiplerin otobüsün altında kalan başka kişileri de kurtarmaya çalıştığı aktarıldı.

İsrail polisi, "trafik kazası" olarak nitelendirdiği olayla ilgili inceleme başlattığını açıkladı.

[Fotoğraf: AA]

Belediye Otobüsleri Komitesi ise kazanın ardından yaptığı yazılı açıklamada, kadrolarında 5 bin şoför eksikliği bulunduğuna dikkati çekti.

Açıklamada, şoförlerin "çok uzun süre araç kullandığı, çökme seviyesinde olduğu ve kötüleşen durum nedeniyle bir saatli bombaya dönüştüğü" uyarısı yapıldı.

Kudüs’te dün de bir belediye otobüsü yoldan çıkarak bir binaya girmiş, kazada 70 yaşında bir yolcu hayatını kaybetmişti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.