DOLAR 32,5511
EURO 34,8477
ALTIN 2433,884
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kuzey Carolina’da ‘insan dişli’ balık yakalandı

ABD’de insan dişlerine sahip olan az bir balık yakalandı. Balığın fotoğrafı, Kuzey Carolina’nın Nag’s Head kasabasında balıkçılık …

06.08.2021 17:26
141
A+
A-

ABD’de insan dişlerine sahip olan az bir balık yakalandı. Balığın fotoğrafı, Kuzey Carolina’nın Nag’s Head kasabasında balıkçılık faaliyetlerinin yapıldığı bir yer olan ‘Jennette Pier’ sayfası tarafından Facebook’ta paylaşıldı.

Balığın, avlarını çiğneyebilmek için birkaç sıra azı dişi olan “sheepshead” çeşidinde olduğu tespit edildi. Balığın isminin, ağzının bir koyunun ağzına benzemesinden geldiği söyleniyor.

Balık, bölgedeki iskeleye tertipli olarak giden Nathan Martin tarafından yakalandı. Martin, dişlerle dolu bir ağızla yüz yüze geldiğinde bir bunun bir “sheephead” olmasını umduğunu söyledi.

Balığı yakalamanın hoş bir uğraş olduğunu söyleyen Martin, “tadı da çok güzeldi” dedi.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.