DOLAR 32,5639
EURO 34,903
ALTIN 2432,436
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Los Angeles parkında silahlı saldırı: En az iki ölü

Yetkililer, Los Angeles’ta bir parka düzenlenen silahlı saldırıda en az iki kişinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin de yaralandığını söyledi.

Los Angeles parkında silahlı saldırı: En az iki ölü
25.07.2022 07:05
100
A+
A-

Los Angeles itfaiye teşkilatı,  San Pedro semtindeki Peck Park’ta çıkan silahlı saldırının ardından en az yedi kişinin yerel hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Saldırının bir otomobil fuarında veya yakınında meydana geldiği ve bazılarının ağır olmak üzere birkaç kişinin ateşli silahlarla yaralandığı belirtildi.

Los Angeles Departmanı, çatışmanın öğleden sonra 15.50 civarında başladığını ve olayın aktif bir nişancı durumu olmadığını da sözlerine ekledi.

Peck Park, Los Angeles, California şehir merkezinin yaklaşık 32 kilometre güneyinde.

Saldırı, Highland Park , Illinois, Uvalde , Texas ve Buffalo , New York’taki toplu saldırıların ardından bu yaz ABD’yi vuran en son olay.

Olay dalgası, ABD’de neden bu tür toplu zayiat olaylarının meydana gelmeye devam ettiği ve yeni silah erişim mevzuatına duyulan ihtiyaç konusunda şiddetli bir tartışmayı yeniden canlandırdı .


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.