DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,631
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

"15 Temmuz’un müsebbibi kuklalar, var olanı yıkmaya çalışıyor"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, daha müreffeh bir Türkiye için gerekli tüm adımların atıldığını vurguladı. Oktay, “Bir tarafta 15 Temmuz’un müsebbibi kuklalar, var olanı yıkmaya çalışırken biz ülkemizi inşa ve ihya etmeye devam ediyoruz” dedi.

"15 Temmuz’un müsebbibi kuklalar, var olanı yıkmaya çalışıyor"
16.07.2022 17:05
118
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat’ta toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat’taki toplu açılış töreninde konuşuyor.

— TRT Haber Canlı (@trthabercanli)

 

Yatırım ve kalkınma vurgusu yapan Oktay, daha müreffeh bir türkiye için gerekli tüm adımların atıldığını söyledi.

Oktay’ın hedefinde muhalefet vardı.

"Recep Tayyip Erdoğan’ın milleti ile birlikte yürüyüşünü durduramadılar, durduramayacaklar. Bir tarafta 15 Temmuz’un müsebbibi kuklalar var olanı yıkmaya çalışırken biz; ülkemizi inşa ve ihya etmeye devam ediyoruz. Bir tarafta temel atmama törenleri yapanlar, yine afetlerde tatilde gezenler varken biz; her alanda milletin ihtiyacına cevap verecek yatırımları hayata geçiriyoruz. Bir tarafta 6’lı masa zevatı teröre kol kanat gezerken, Cumhur İttifakı olarak biz; terörü kaynağında kurutmak için amansız bir mücadele veriyoruz."

"İlk 10 ekonomi içinde yer alacağız"

Oktay sözlerini şöyle sürdürdü:

"500 milyar dolarlık ihracat hedefimiz var. Biz daima yükselerek gideceğiz o 10 ekonomi içinde hep birlikte yer alacağız, o 500 milyar hedefine yakalayacağız, ulaşacağız. 81 ilin üretmesi lazım, bunu anlatmak için buradayız. Büyüyen ve kalkınan bir Türkiye istiyor muyuz? Evet."

Şehitlik ve huzurevini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, törenden önce şehitliği ziyaret etti.

Bir sonraki durağı da huzurevi olan Fuat Oktay, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.