DOLAR 32,5069
EURO 34,5715
ALTIN 2501,916
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arnavutköy Karaburun’da dev dalgalar oluştu

İstanbul’da şiddetli fırtına etkisini göstermeye devam ediyor. Fırtına nedeniyle Arnavutköy Karaburun’un kıyı kesimlerinde dev dalgalar oluşurken, balıkçı tekneleri ise kıyıda bekletildi. Sahile vuran dev dalgalar adeta dalgakıranı yuttu.

07.01.2020 14:15
266
A+
A-

İstanbul’da şiddetli rüzgar ve yağmur birçok ilçede sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye devam ediyor. Sahil kesimlerde yağmur, rüzgarın da etkisiyle birlikte hayatı olumsuz etkiledi. Arnavutköy Karaburun’da şiddetli fırtına şeklinde esen rüzgar dev dalgaların oluşmasına sebep oldu. Sahile vuran dev dalgaların adeta dalgakıranı yuttuğu görüldü.

Dalgakıranı aşan dev dalgalar bölgedeki balıkçılık faaliyetlerini de durdurdu. Balıkçı teknelerinin herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kıyıda bekletildikleri görüldü.

“SABAHA KADAR NÖBET TUTTULAR”

Karaburun’da 40 yıldır balık ağı ören Muammer Bingöl, “Birkaç gündür hava felaket. Limanımızın içi çok bozuk. Tekneleri arkadaşlar emniyet için bağladı ama sabaha kadar nöbet tuttular. Teknelerin içine dahi binemiyorlar. Bir hafta önce yine aynı havayı yaşadık ama bu biraz daha sertti” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.