DOLAR 32,5805
EURO 34,803
ALTIN 2505,652
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bakan Selçuk’tan Öğretmenler Günü mesajı: İtibarlı yeriniz güç kazandı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin eğitimin sadece bir unsuru değil eğitimin ana karakteri olduklarını vurgulayarak, “Bu süreçte toplum nezdindeki öneminiz ve değeriniz bir kez daha idrak edildi, itibarlı yeriniz güç kazandı” dedi.

24.11.2020 04:00
6.535
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı , "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Selçuk mesajına, "Mutlu çocuklar ve güçlü Türkiye diyerek bir müşterek gayede birleştiğimiz sevgili öğretmenlerim, kıymetli meslektaşlarım" ifadesiyle başladı.

"Bu süreçte itibarlı yeriniz güç kazandı"

Öğretmenlerin Türk milletinin milli varlığına ve geleceğinin inşasına her zaman olduğu gibi bugün de öncülük ettiklerini belirten Bakan Selçuk, şunları kaydetti:

"Bu mukaddes mesleği tercih eden, onun getirdiği maddi manevi sorumluluğu sırtlayan, öğrencisinin içindeki cevheri keşfeden, onlarda farkındalıklar yaratan, onların gözlerinin içine hep dikkatle bakan sizler, şimdi ekran karşısında, telefonun ucunda, bir mesaj kutusunda onları şefkatle sarmaya, yollarını aydınlatmaya, velilerinizi sabırla telkin ve teskin etmeye devam ediyorsunuz. İçinden geçilen salgın günlerinde şahit olduk ki değişimler sizi durdurmuyor, yenilikleri cesur adımlarla karşılıyorsunuz. Eğitim sistemimizin kalitesini belirleyen yeganeliğin, içinizdeki bu meslek aşkı ve cesur adımlarınız olduğuna inanıyorum. Sizler, eğitimin sadece bir unsuru değilsiniz, eğitimin ana karakterisiniz. Bu süreçte toplum nezdindeki öneminiz ve değeriniz bir kez daha idrak edildi, itibarlı yeriniz güç kazandı."

‘Meslektaşınız olmaktan gurur duyuyorum’

Her şartta vicdanıyla yol alan, şefkatiyle güven veren her bir öğretmene, şahsı, öğrenciler, veliler ve bütün Türk milleti adına tek tek teşekkür eden Ziya Selçuk şu ifadeleri kullandı:

"Evlatlarımızın aydınlık yarınları ve ülkemizin müreffeh geleceği sizin ellerinizde. Meslektaşınız olmaktan gurur duyduğumu bilmenizi istiyor ve Öğretmenler Günü’nüzü içtenlikle kutluyorum."


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.