DOLAR 32,3708
EURO 34,9804
ALTIN 2326,145
BIST 9092,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Barış Pınarı Harekatı’ndan dönen Polis Özel Harekata mehterli karşılama

TÜRKİYE’NİN GÜNEY SINIRINDA OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILAN TERÖR KORİDORUNU YOK ETMEK, BÖLGEYE BARIŞ VE HUZUR GETİRMEK AMACIYLA BAŞLATILAN BARIŞ PINARI HAREKATI’NA KATILAN GİRESUN POLİS ÖZEL HAREKAT TİMLERİ GÖREVLERİNİN BİTİMİYLE ŞEHRE DÖNÜŞ YAPTI. ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNE MEHTERLİ KARŞILAMA YAPILDI.

23.01.2020 19:45
103
A+
A-

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na katılan Giresun Polis Özel Harekat timleri görevlerinin bitimiyle şehre dönüş yaptı. Özel Harekat Polislerine mehterli karşılama yapıldı.

Özel Harekat Şube Müdürlüğünde mehter takımın çaldığı marşlarla karşılanan Özel Harekat Polisleri kesilen kurban ve İl Müftüsü Muhittin Oral’ın yaptığı duanın ardından aileleri ile buluştu. Düzenlenen karşılama programında konuşan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, burada yaptığı konuşmada, “Oradaki insanlar adına, huzur, birlik, beraberlik, kardeşlik adına çok kutsal bir görev ifa ettiniz. Başarı ile alınlarınızın akıyla şan ve şeref içerisinde de geri döndünüz. Hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. Allah bundan sonra da yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Öte yanda, 18 Ekim 2019 tarihinde 43 Özel Harekat Polisi Giresun’dan bölgeye gitmişti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.