DOLAR 32,3185
EURO 35,1141
ALTIN 2294,98
BIST 9048,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Babaoğlu’na Ankara’dan güçlü destek geldi

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI TURGUT BABAOĞLU’NA MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ VE SAKARYA MİLLETVEKİLİ M.LEVENT BÜLBÜL HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

27.01.2020 18:15
117
A+
A-

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ile MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yönetimi, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz’da yer aldı. Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Babaoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisinin belediyesinde sizleri ağırlamaktan gurur ve onur duyuyorum. Vizyon projelerle her alanda adından söz ettiren ve yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı bir Hendek’i inşa ediyoruz. Sizlerin de destekleriyle Hendek’imizi geleceğe taşıyoruz. Güçlü bir şekilde daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

Turgut Babaoğlu’na nazik kabulü nedeniyle teşekkür eden MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül ise, “Turgut beye görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin Hendek için en güzel hizmetleri yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Hendek her alanda potansiyeli yüksek bir şehirdir. Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun ve Hendek’in her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Hendek’te hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alınırken, ülke gündemine dair istişareler yapıldı. Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ise Başkan Babaoğlu’na plaket takdim ederken, görüşmenin ardından Bülbül, Akar ve beraberindekiler belediye personellerini ve taksici esnafını ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Son olarak Başkan Babaoğlu, Bülbül ve beraberindekileri Bayraktepe Sosyal Tesislerinde ağırladı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.