DOLAR 32,588
EURO 34,7697
ALTIN 2508,496
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bulancak durağı ve şehir girişi projesi için ilk kazma vuruldu

GİRESUN ŞEHİR TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK OLAN PROJELERİN BAŞINDA GELEN ‘BULANCAK DURAĞI VE ŞEHİR GİRİŞİ’ PROJESİNDE İLK KAZMA VURULDU.

27.01.2020 17:45
107
A+
A-

Giresun şehir trafiğini rahatlatacak olan projelerin başında gelen ’Bulancak durağı ve şehir girişi’ projesinde ilk kazma vuruldu.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yakından takip ettiği projede ilk olarak projenin uygulanacağı Tabaklar Geçidi Sokak’ta yer alan baraka tipi evler gerekli tedbirlerin alınmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. Projenin diğer kısmında ise balıkçı pazarının bir kanadı kaldırılacak ve Bulancak Durağında bulunan parkın düzenlenmesine geçileceği bildirildi. Proje ile 12 metre daha genişleyecek ve 55 araç aynı anda sahil yoluna çıkış yapabilecek olduğunu belirten Şenlikoğlu, proje için kamulaştırma ve proje bedelinin yaklaşık 5 milyon lira olacağını söyledi.

2020 yılı hizmet yılı sloganı ile başlattığı ilk projelerine bugün başladıklarını belirten Şenlikoğlu, “Bismillah dedik ve söz verdiğimiz projelerimize başladık. Projeleri ile örnek gösterilen bir şehir haline gelmek istiyoruz. Bütün gayemiz güzel ve modern bir şehir oluşturmak. Gelecek nesillerimize daha güzel bir şehir bırakmak. Bu şehir hepimizin. Gecemiz gündüzümüz güzel şehrimize hizmetle geçecek. Her yönüyle gelişim ve değişim devam edecek” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.