DOLAR 32,5607
EURO 34,7693
ALTIN 2494,094
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Esra Hankulu’nun ön otopsi raporu tamamlandı

Hankulu’nun ön otopsi raporunda, beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma tespit edildi. Bu bulguların haricinde …

06.08.2021 00:04
98
A+
A-

Hankulu’nun ön otopsi raporunda, beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma tespit edildi. Bu bulguların haricinde bedende rastgele bir darp, cebir, kesici, delici alet izi ve ateşli silah yarasına rastlanmadı.

Rastgele bir zehirlenme durumuna yönelik alınan bulgular, toksikolojik inceleme emeliyle Kimya İhtisas Laboratuvarı’na gönderildi.

Hankulu’dan alınan örnekler, kesin mevt sebebinin belirlenmesi emeliyle İstanbul İsimli Tıp Kurumuna yollandı.

Öte yandan, Esra Hankulu’nun vefatına ait gözaltına alınan, ortalarında Ümitcan Uygun’un da bulunduğu 3 zanlı hakkında, “uyuşturucu temini” ve “fuhuşa aracılık yapma” tarafından de inceleme yapıldığı öğrenildi.

OLAY

İhbar üzerine Mamak ilçesi Akdere semtindeki meskene giden emniyet grupları, 25 yaşındaki Esra Hankulu’nun hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Olay yerindeki arkadaşları, Hankulu’nun, ömrünü yitirmeden evvel Ümitcan Uygun ile birlikte olduğunu argüman etmiş, bunun üzerine Uygun gözaltına alınmıştı.

Ümitcan Uygun’un, Sema Esen’in vefatına ait soruşturma kapsamında da sözü alınmıştı.

Uyuşturucu kullandığına ait manzaralarının toplumsal medyada yer alması üzerine “uyuşturucu ve uyarıcı husus kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek” suçlamasıyla tutuklanan Uygun, 17 Temmuz’da tahliye edilmişti.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.