DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Geçici Barınma Merkezi alanlarına ilişkin TESKİ’de toplantı

TOPLANTIYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI EMİN PEHLİVAN, TESKİ GENEL MÜDÜRÜ DR. İBRAHİM İÇÖZ, AFAD İL MÜDÜRÜ RECEP EROL, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ KAAN SİNAN TOHUMCU, DEPREM RİSK YÖNETİMİ VE KENTSEL İYİLEŞTİRME DAİRESİ BAŞKANI SEVİM AVCI YENER İLE TESKİ, AFAD VE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN YETKİLİLER KATILDI.

25.01.2020 17:15
95
A+
A-

Afetlere hazırlıklı olmak amacıyla Tekirdağ’da bulunan 14 adet Geçici Barınma Merkezi Alanlarına ilişkin barınma merkezlerinin altyapılarının (su ve kanalizasyon) hazırlanması amacıyla Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğünde toplantı düzenlendi.

Afetlere hazırlıklı olmak amacıyla Tekirdağ’da bulunan 14 adet geçici barınma merkezi alanlarına ilişkin, barınma merkezlerinin altyapılarının (su ve kanalizasyon) hazırlanması amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğünde toplantı yapıldı.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Pehlivan, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, AFAD İl Müdürü Recep Erol, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener ile TESKİ, AFAD ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yetkililer katıldı. Toplantıda TESKİ Genel Müdürlüğünce öncelikle Şarköy ve Süleymanpaşa ve Marmaraereğlisi ilçelerinde bulunan barınma alanlarında çalışma başlatılması ile diğer barınma alanlarında inceleme yapılması kararlaştırıldı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.