DOLAR 32,3681
EURO 34,9626
ALTIN 2325,488
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hatay'da tır şoförlerinden Mehmetçiğe destek konvoyu

HATAY’DA TIR ŞOFÖRLERİ, MEHMETÇİĞE DESTEK AMACI İLE ARAÇLARI İLE KONVOY DÜZENLEDİLER.

01.03.2020 16:57
96
A+
A-

Hatay’da tır şoförleri, Mehmetçiğe destek amacıyla araçlarıyla konvoy düzenledi.

Suriye sınırına komşu olan Hatay’ın Altınözü ilçesinde bir araya gelen tır şoförleri, konvoy yaparak Mehmetçiğe destek verdi. Mehmetçiğin her daim yanlarında olduklarını belirten tır şoförleri, Türk bayrakları ile donattıkları araçları ile şehir turu yaptı.

Yoldaki araçların ve vatandaşların da destek verdiği tır şoförleri, klaksonlarını çalarak askerlere destek oldu.

Tır şoförlerinden Mehmet Güner, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bugüne kadar sınır ötesinde yaptığı operasyonlara her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirterek, “Devletimizin ve Mehmetçiğimizin maddi ve manevi olmak üzere yanındayız. Konvoyu, devletimizin ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek için düzenledik” dedi.

Tır şoförü Hasan Bayrak ise sosyal medyadan çağrı yaparak toplandıklarını belirterek, “Her zaman Mehmetçiğimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla yola çıktık. Bizlere destek veren firmalara da teşekkür ederim. Bu zor zamanlarda herkes, birlik ve beraberlik içerisinde devletimizin ve Mehmetçiğimizin yanında olmalı” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra tır şoförleri araçları ile şehir turu yaparak Mehmetçiğe destek verdiler.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.