DOLAR 32,5962
EURO 34,842
ALTIN 2497,209
BIST 9469,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kartal’da yılbaşına özel indirim çadırı

Kartal’da yaklaşan yılbaşı öncesi dünyaca ünlü firmaların yüzde 60’a varan indirimli ürünlerinin satıldığı ’Markalar Çadırı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Maddi durumu yetersiz olan bazı vatandaşlara da indirim çadırında kıyafet yardımında bulunuluyor.

Kartal’da yılbaşına özel indirim çadırı
28.12.2019 16:00
158
A+
A-

Kartal’da Spor Caddesi üzeri Kartal Eski Stadı Meydanı’nda Türk ve dünya markalarının ürünlerinin avantajlı fiyatlarla satışa sunulduğu “Markalar Çadırı” indirimleri devam ediyor. Kurulan çadırda dünyaca ünlü markların yüzde 60’a varan indirimli ürünlerinin satışa sunulduğunu duyan vatandaşlar çadıra akın etti. Çadır sadece indirimle kalmayıp dar gelirli ailelere ve yardıma muhtaç kişilere ise el tutuyor. 6 Ocak 2020 ’ye kadar kapıları açık olacak olan çadırda büyük markaların ürünleri görülmemiş indirim oranlarıyla vitrinlerdeki yerini alıyor. Yaklaşan yılbaşı için sevdiklerine hediye almak isteyen vatandaşların yüzünü, çadırda bulunan indirimli ürünler güldürdü.

Çadır satış yöneticisi olan Serkan Hüseyinoğlu açılan çadırın markalar indirim çadırı olduğunu yılbaşına özel olarak açtıklarını belirterek, “Şu an son 10 günümüz tüm Kartal halkını, tüm İstanbul halkını bekliyoruz buraya. Fiyatlarımız çok cazip çok uygun fiyatlarımız var. Ve insanlarımız burada istedikleri her şeyi bulabilirler. Ayakkabısından kazağına, pantolonuna her türlü ürünümüz mevcuttur ve fiyatlarımız uygundur. Güzel ve büyük kaliteli markaların indirimi buradadır” dedi.

Çadırı gezip indirimli ürünlerden alan vatandaşlar ise fiyatların gayet uygun olduğunu belirterek, “Çadırı çok iyi buluyorum çok güzel ulaşılabilir konumu da güzel yerde cadde üstünde. Fiyatlar ve ürünler çok güzel gayet makul” diye konuştu.

Spor Caddesi üzeri Kartal Eski Stadı Meydanı’nda bulunan “Markalar Çadırı” indiriminden yararlanmak isteyen vatandaşlar 6 Ocak’a kadar açık olacak çadırı ziyaret edebilirler.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.