DOLAR 32,5389
EURO 34,8716
ALTIN 2425,428
BIST 9702,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘Yılın Devlet Adamı’ seçildi”

Ekonomi ve finans dergisi Turcomoney tarafından organize edilen “Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri” sahiplerini buldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Yılın Devlet Adamı Ödülü’nü alırken, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da “Yılın Bakanı” ödülüne değer görüldü.

“Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘Yılın Devlet Adamı’ seçildi”
17.12.2019 15:35
228
A+
A-

Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi Turcomoney’nin geleneksel hale gelen “Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri” sahiplerini buldu. Değişik alanlardaki hizmetleri ile değer üreten kuruluşları ve kişileri teşvik etmeyi ve cesaretlendirmeyi amaçlayan Turcomoney dergisi bu sene “Yılın Devlet Adamı Ödülü”ne Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u layık gördü. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ise “Yılın Bakanı” ödülünü aldı.

SİYASET VE EKONOMİNİN TANINMIŞ İSİMLERİ

İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin’in de davetli olarak katıldığı gecede, siyasetin ve ekonominin tanınmış isimleri bir araya geldi. Tören sonrasında Ziya Selçuk ile bir araya gelen Yeltekin aldığı ödülden dolayı bakanı tebrik etti ve 2023 eğitim vizyonu doğrultusunda bakanlıkça yapılan kapsamlı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUMUZU GÖSTERDİ

Törenden sonra konuşan Yeltekin, Türkiye’ye değişik alanlarda hizmet veren ve yaptıklarıyla ülkemiz adına değer üreten isimlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Özellikle ülkemizin kalkınması adına her alanda değer üretmenin önemine vurgu yapan Yeltekin, “Geçtiğimiz günlerde FORBES Dergisi tarafından açıklanan ve yaptıklarıyla ülkemiz gençliğine ilham kaynağı olan isimlerin belirlendiği “30 Altı 30” listesinde mezunlarımız İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak ve milli okçumuz Mete Gazoz yer aldı. Her iki mezunumuzun bu listede yer alması ülkemizin geleceğine değer katacak gençler yetiştirme konusundaki hedefimizde ne kadar başarılı olduğumuzu gösterdi” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.