DOLAR 32,5865
EURO 34,7979
ALTIN 2507,346
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şırnak’ta kar kalınlığı 2 metreye ulaştı, köy yolları ulaşıma kapandı

Şırnak’ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yer yer 2 metreyi aşan kar kalınlığı ulaşımı felç etti. İl Özel İdare ekipleri, yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan köy yollarını açmak için seferber oldu.

Şırnak’ta kar kalınlığı 2 metreye ulaştı, köy yolları ulaşıma kapandı
31.12.2019 10:00
196
A+
A-

Şırnak’ta etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İlk gündür aralıksız devam eden kar yağışı nedeni ile onlarca köy yolu ulaşıma kapandı. Yer yer 2 metreyi buluna kar kalınlığı ulaşımı felç ederken, İl Özel İdare ekipleri kapanan köy yollarının tekrar ulaşıma açılması için seferber oldu. Fırtına ve tipiye rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, kapalı köy yollarını ulaşıma açtı.

İl Özel İdare saha şefi Fahri Erdal, karlı yolları açmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Erdal, “Günlerdir bölgemizde kar hakim ve yüksek kesimli dağ köyleri ulaşıma kapanmıştı. Şimdi tüm köy yollarımız açtık, son iki köy kaldı, bu yolları da açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada 4 ay boyunca kış çok sert geçiyor. Kar yağar yağmaz sahada çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.