DOLAR 32,3286
EURO 35,0699
ALTIN 2307,824
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Diğer ülkelerin yardımından incinmeyiz

Son dakika haberi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’de süregelen yangınlara başka ülkelerden gelen yardımlara ait açıklamalarda …

03.08.2021 16:56
109
A+
A-

Son dakika haberi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’de süregelen yangınlara başka ülkelerden gelen yardımlara ait açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu’nun açıklamalarından satır başları;

“Biz Türkiye olarak yardım ettiğimiz üzere öteki ülkelerin de bize yardım etmesini elbette kabul ederiz. Bu büyük bir yangın. Yangının başlamasıyla birlikte birçok ülke, komşu ülkeler, dost ve kardeş ülkeler ve Avrupa’dan ülkeler de bizi aradılar.

Bugüne kadar görmediğimiz bir afetle karşı karşıyayız. Bu çabayı daima birlikte verip, daima birlikte bunun üstesinden geleceğiz.AB, duyuruyu tüm ülkelere iletti. 4 ülkeden, Hırvartistan, Romanya, Fransa ve İspanya’dan dönüş oldu.

Fransa, İspanya’da yangın olabileceğini belirterek, uçak gönderemeyeceğini söyledi. Tekliflerini geri çekmiş oldular.”

Son dakika gelişmesinin detayları birazdan ntv.com.tr’de…

NTV MUHABİRLERİ YANGINLA SAVAŞI ANLATIYOR

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.