DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı’dan Batuhan Karacakaya açıklaması: Annesinin tweet’i namusumuza dokunuyordu

Survivor All Star hem eğlencesi hem de tartışması bol bir sezon oluyor. Fenomen yarışmaya son katılan isim ise Batuhan Karacaka’ya oldu. Survivor Ektra’ya katılan Acun Ilıcalı, Batuhan’ın annesinin bir dönem attığı tweet’le ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı’dan Batuhan Karacakaya açıklaması: Annesinin tweet’i namusumuza dokunuyordu
05.03.2024 10:05
35
A+
A-

Survivor All Star tüm hızıyla sürerken Acun Ilıcalı gelişmeleri ve olayları konuşmak üzere Survivor Ekstra programına katıldı.

Survivor All Star şampiyonunun kim olacağına dair soruya “Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday’a %51 vermezdim. Turabi’nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı, hangisi kazanır deseniz, kafa kafaya derdim” diye yanıt veren Ilıcalı, diğer yarışmacılarla ilgili şunları söyledi:

“NEREYE GİDECEĞİNİ BİLEMEYİZ”

Sercan değişik bir isim, nereye gideceğini bilemeyiz. Özgür’ün bitiriciliği müthiş. Seda mükemmel. Hilmicem kendine geliyor ama Atakan’ın zamana ihtiyacı var. Nefise büyük potansiyel. Damla ise her zaman Damla’dır.

“ÇİFTLİ OYUNLARI ÇOK BEĞENİYORUM”

Düello sayısının ileride 4’lü olmayabileceğini söyleyen Acun Ilıcalı, “Sayıyı düşürebiliriz. Atışlar da değişecek. Çiftli oyunları çok beğeniyorum. Önceden 22.00’a dek sadece kadınları izleyebiliyorduk. Haftada 1 gün Kadınlar-Erkekler olarak oynayacaklar” dedi.

BAŞKA İSİM KATILMAYACAK

Ayrıca Ilıcalı, yarışmaya katılan son yarışmacının Batuhan olduğunun da altını çizdi. Yani yedeklerden başka bir isim yarışmaya katılmayacak.

“ANNESİNİ ARADIM, TATLIYA BAĞLADIK”

Bunun dışında Batuhan’la ilgili şu ifadeleri kullanarak herkesi şaşırttı:

Program başladıktan 1 ay sonra Batuhan beri aradı. Abi ne düşünüyorsun dedi. Batuhan, biz seni her zaman yakıştırıyoruz, iyi bir yarışmacısın, görmek isteriz dedim. Eğer isterseniz gelmek istiyorum dedi, tamam dedim. Batuhan sevdiğim bir yarışmacı. Annesinin twiti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık.

Batuhan’ın annesinin attığı tweet:

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Öte yandan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kırmızı takım 12-7’lik skorla dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

“DÖRDÜNCÜ ADAYI BEKLİYORUM”

Mavi takımda konseyde en fazla ismi çıkan yarışmacı Batuhan oldu. Batuhan, Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal’den sonra 3. eleme adayı oldu. Batuhan şu ifadeleri kullandı:

Şu anda canımı sıkan tek şey iyileşmesini daha kısa sürede beklediğim bileğim canımı gerçekten sıkıyor. Bugün de son parkurda kendimi incittim biraz, böyle sıkıntı oluyor ama önümde 2-3 günüm var. Bunu iyileştirmek için elimden geleni yapacağım. Mustafa Kemal’in ormanına kuzu değil aslan girdi. Dördüncü adayı bekliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.