DOLAR 32,3687
EURO 35,0009
ALTIN 2325,525
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ayça Ayşin Turan: Kendimi bildim bileli hiç yalnız kalmadım

Marie Claire Mecmuası’na konuşan Ayça Ayşin Turan, “Kendimi bildim bileli hiç yalnız kalmadım; yalnızlık hissetmedim. Kalabalık bir ailede …

05.08.2021 17:22
253
A+
A-

Marie Claire Mecmuası’na konuşan Ayça Ayşin Turan, “Kendimi bildim bileli hiç yalnız kalmadım; yalnızlık hissetmedim. Kalabalık bir ailede doğmanın konforunu daima hissettim. En yakın arkadaşlarım daima kardeşlerim oldu” tabirlerini kullandı.

“UMARIM BİR GÜN AMACIM GERÇEKLEŞİR”
2011 yılında ‘Dinle Sevgili’ dizisinde hayat verdiği ‘Gülfem’ rolüyle tanınan Turan, “Rollerimin oyunculuğumun hudutlarını çok zorlayacağı karakterler olsun istiyorum. Umarım bir gün gayem gerçekleşir” açıklamasını yaptı.

28 yaşındaki hoş, “Ünlü ya da tanınan olmakla alakalı bir durumum yok. Bu yaptığımız işin getirisi. Benim isteğim âlâ bir oyuncu olarak anılmak, kalıcı olmak” dedi.

“ZORLUKLARA TAKILIP KALMIYORUM”
Yaşadığı zorlukların üstesinden nasıl geldiğini anlatan Turan, “Başta üzülsem de ‘Hayırlısı bu’ diyorum. Zorluklara takılıp kalmıyorum. Yol uzun; hususun üstünden atlayıp, gelecek hoş günlere konsantre oluyorum” şeklidne konuştu.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.