DOLAR 32,3561
EURO 34,9589
ALTIN 2325,423
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burcu Özberk’ten CZN Burak’a: Gösteri yapmayın!

‘Aşk, Mantık, İntikam’ dizisinde rol alan Burcu Özberk, bir kısımlık fiyatını AHBAP Derneği aracılığıyla meskeni yanan bir aileye bağışlayıp …

05.08.2021 15:23
149
A+
A-

‘Aşk, Mantık, İntikam’ dizisinde rol alan Burcu Özberk, bir kısımlık fiyatını AHBAP Derneği aracılığıyla meskeni yanan bir aileye bağışlayıp, beyaz eşya takviyesinde bulunacağını açıklamıştı. Toplumsal medya hesapları üzerinden yangın bölgesindeki yardım çalışmalarına takviye veren ünlü oyuncu, bu sefer ünlü bir isme yansısını lisana getirdi.

Türkiye’de 28 Temmuz tarihinden bu yana birçok noktada tesirli olan orman yangınlarıyla uğraş sürüyor. Yangın bölgelerine giden birçok ünlü de söndürme çalışmalarına dayanak veriyor.

Alevlerin dokuz gündür denetim altına alınamadığı Antalya’ya giden isimlerden biri de ‘CZN Burak’ olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir olmuştu.

YANGIN TÜPÜYLE SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI!

Burak Özdemir’in, toplumsal medyada gündem olan görüntülerde; üzerinde beyaz gömlek ve beyaz ayakkabıyla, elinde mesken tipi yangın tüpüyle her tarafı çevreleyen yangına müdahale ettiği görülmüştü.

Metrelerce yükselen alevlere yaklaştıktan sonra kötüleşen ve ambulansa götürülerek müşahede altına alınan CZN Burak, bu anları toplumsal medyada paylaşmıştı.

Kimi toplumsal medya kullanıcıları, vazifelileri yavaşlattığını düşündükleri Özdemir hakkında “yangını söndürme çalışmalarını gösteriye çevirdiği” formunda yorumlarda bulunmuştu.

BURCU ÖZBERK’TEN REAKSİYON

CZN Burak’ın yansılara neden olan mesken tipi yangın tüpüyle manzarasını Twitter hesabından yayınlanan Burcu Özberk, “Şov yapmayın insan olun insan” iletisini yazdı.

“İFTİRA ATIYORLAR”

Gelen yansıların akabinde açıklama yapan ünlü şef, Instagram hesabının kıssa kısmından yayınladığı görüntülerde şu sözleri kullandı:

“Bazı insanların içinde maalesef kötülük bitmiyor. Antalya’ya yardım için gittiğimizde, oraya vardığımız vakit bir yangın gördük. Kendi uğraşımızla yardım etmeye çalıştık…”

“Zaten sonradan itfaiyeciler dahil oldu ve sol tarafı söndürdük. Yalnızca elimizden geleni yaptık. Hiçbir vakit için kimseden bir beklentim olmadı, olamaz da…”

“Bazı berbat niyetli beşerler makus niyetleriyle iftira atmaya devam ediyorlar. Kim ne derse desin her vakit elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Beni destekleyenler yeterli ki varsınız.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.