DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın beş yıllık küslüğü bitti!

Boşandıktan sonra birbirlerinin yüzüne bile bakmayan ve haklarında söylemediklerini bırakmayan İbrahim Kutluay ve Demet Şener barıştı. Sürpriz …

06.08.2021 10:54
147
A+
A-

Boşandıktan sonra birbirlerinin yüzüne bile bakmayan ve haklarında söylemediklerini bırakmayan İbrahim Kutluay ve Demet Şener barıştı. Sürpriz gelişmeye neden olan olay ise oğulları Ömer’in tatilde geçirdiği küçük kaza.

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ’ın haberine nazaran; 15 günlüğüne çocuklarıyla Çeşme Ilıca’da tuttuğu dönemlik meskende kalan İbrahim Kutluay, Ömer’in geçirdiği kaza sonrası birinci iş, eski eşini aradı.

BİRİNCİ KERE BULUŞTULAR

Büyük panik yaşayan Demet Şener, çocuklarının bir an evvel İstanbul’a dönmesini istedi. İzmir’de yapılan müdahalenin akabinde çocuklarıyla İstanbul’a dönen İbrahim Kutluay, Şener’e bilgi verdikten sonra bir de yemeğe davet etti.

Beş yıllık ortadan sonra ailecek yedikleri yemekte, İstinyePark’taki Zuma’da birinci defa karşı karşıya gelen eski eşler, oğullarının sıhhati için tüm kızgınlıklarını kenara bıraktı.

ÖMER’İN DURUMU ÂLÂ

Bisiklete binen ablası İrem’in peşinden koşarken düşen ve başına dikiş atılan Ömer’in durumunun yeterli olduğunu ve dikişlerinin bugün alınacağı öğrenildi.

Bu ortada 2005 yılında dünyaevine giren ve 2018’de boşanan eski eşlerin, yıllar sonra barıştıktan sonra keyiflerinin yerinde olduğu da gelen duyumlar ortasında.

19 AYLIK EVLİLİK BİTTİ!

Haziran 2019’da sürpriz biçimde iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan 44 yaşındaki eski model, Ocak 2021’de tek celsede boşanmıştı.

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan 46 yaşındaki eski basketbolcu ile sosyetik hoş Edvina Sponza da geçtiğimiz haftalarda alakalarına nokta koymuştu.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.