DOLAR 32,505
EURO 34,9166
ALTIN 2424,542
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Ece Erken’i günahım kadar sevmem’

YouTube’da yayınlanan Magazin Noteri adlı programın sunucularından olan İlkay Buharalı, bir dönem birlikte görev yaptığı sunucu Ece Erken’e fena yüklendi.

18.03.2020 12:17
253
A+
A-

‘Magazin Noteri’ programında usta gazeteci Ali Eyüboğlu ile birlikte sunuculuk ve yorumculuk yapan İlkay Buharalı, bir dönem aynı masada görev yaptığı sunucu Ece Erken’e demediğini bırakmadı.

‘GÜNAHIM KADAR SEVMEM’

Buharalı, “Ece Erken’i günahım kadar sevmem. Bu konu hakkında en başından beri konuşmamamın sebebi de Ece Erken’i hiç sevmememdir. Neden sevmediğimi az çok tahmin edersiniz. Ahlakın bir bütün olduğunu düşünürüm. Bugün 8-10 sahte hesabıyla kendi kendine övgüler yazan; başkalarına hakaretler yazan… Bu kadar sahtekarlık içinde yaşayan; dün benim ekmeğimle oynayan yarın bir başkasının yuvasıyla oynar. Ahlak bir bütündür. Şaşılmayacak durumlar bunlar…

Kim ne kötülük yaparsa kendisine, ne iyilik yaparsa kendisine. Kalbimi hiç bir kötü düşünceyle karatmıyorum. Yeri gelmişken konuşuldu bu. Kimseyle kan davam yok ama sevdiğim, sevmediğim; notunu verdiğim insanlar var. Bu hepimizin hayatında var.” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.