DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hadise: Dayanamıyorum!

Ülkemizdeki orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken; ünlü isimlerde toplumsal medya hesaplarından yaşananlarla ilgili paylaşımlar …

03.08.2021 15:39
266
A+
A-

Ülkemizdeki orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken; ünlü isimlerde toplumsal medya hesaplarından yaşananlarla ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Bu isimlerden biri de oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılmasından kısa bir mühlet sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise oldu.

“DAYANAMIYORUZ”

Twitter hesabından paylaşım yapan ünlü müzikçi, “Ben artık imgelerin üzerine konuşulmasını istemiyorum! İnsanların, hayvanların ve ağaçların çığlıklarını duymak istemiyorum!Yapılması gerekenin yapılmasını ve yangınların durdurulmasını istiyorum! Dayanamıyorum! Dayanamıyoruz!” tabirlerini kullandı.

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KATILDILAR

Öte yandan birtakım ünlü isimler, yangın söndürme çalışmalarına katılırken; birçok sanatçı gerek yardımlar gerek yangın bölgeleriyle ilgili dayanak paylaşımları yapıyor.

“SIRADA NE VAR HAYAT?”

‘Mandıra Filozofu’ sinemasının çekildiği Çökertme Koyu küle dönerken; sinemanın hem direktörü hem de başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta isyan etti.

Saçıntı, yaptığı paylaşımda; vefat eden partnerini de anarak “Rasim Abi öldü. Mandıra Filozofu’nun kulübesi yandı, kül oldu. Sırada ne var hayat?” sözlerini kullandı.

TÜRKAN ŞORAY: ÇARESİZLİK İÇİNDEYİM

“Kaç gündür herkes üzere benim de içim yanıyor. Çaresizlik içinde izliyorum. Ormanlarımız, ormanda yaşayan can dostlarımız, alev alev yanıyor ve vatandaşlarımız çaresizlik içinde, gözyaşlarıyla ateşle savaşırken umutla yangın söndürme uçaklarını bekliyor. Bu yangınlarda kaybettiğimiz vatandaşlarımızı minnetle anıyor ve Allah’tan rahmet diliyorum. Bu çaresizlik mukadderatımız olmasın. Yürekten dilerim ki bu felaket bir an evvel son bulsun. Bunun için gerekli müdahaleler bin an evvel yapılsın.”

YARDIM YOLLUYORLAR

Müzikçi Demet Akalın, yangın bölgesine 20-25 bin liralık acil muhtaçlık gereci göndereceklerini söylerken gözyaşlarını tutamadı. Merve Özbey de Akalın’a takviye verdi ve yanmaz ayakkabı gönderdi.

“DEFOLUP GİDİN”

Onur Büyüktopçu, takviye yerine eğlenceli paylaşımlarına devam edenlere isyan etti. Instagram’da paylaşım yapan Büyüktopçu şu tabirleri kullandı:

“Üç gündür sıkıntı dayandım. ‘Karışmayım’ dedim, sustum sustum sustum. Ancak artık kâfi, delirttiniz adamı… Selfileriniz, içkileriniz, danslarınız, yemekleriniz batsın. Allah aşkına beni silin, engelleyin. Kendi dünyanızda memnunsunuz zira beter olun. Hakikaten kimi tanıyamadığım arkadaşlarım, mahalle yanarken yer aldıkları yerdeler, yazıklar olsun. Ülke yanıyor ülke, can gidiyor, insan gidiyor, hayvanlarımız, tabiatımız ölüyor. Sen de hala yan koyda şampanyalar patlatıp, yat partilerinde ol. Yazmayım diye üç gündür kendimle savaştım ancak artık kâfi, defolup gidin.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.