DOLAR 32,3747
EURO 34,9797
ALTIN 2325,33
BIST 9071,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftanın yerleri…

Üçüncü yılını kutluyor Alaçatı Port’ta bu sene üçüncü yılını kutlayan Panderas, yemekleri ve konseptiyle konuklarına kaliteli bir cümbüş sunuyor …

31.07.2021 08:01
160
A+
A-

Üçüncü yılını kutluyor

Alaçatı Port’ta bu sene üçüncü yılını kutlayan Panderas, yemekleri ve konseptiyle konuklarına kaliteli bir cümbüş sunuyor. Mezelerin öne çıktığı yerin ana yemeğinde levrek ızgara, bonfile ızgara ve deniz mahsüllü spagetti bulunuyor.

Beş çaylarına özel lezzetler

Arnavutköy kıyıda eski pastane kültürünü yaşatan La Pierre Patisserie, alışılagelmiş beş çayı keyfine birbirinden lezzetli ikramlarla eşlik ediyor.
Fransız konseptli butik bir pastane olan yerde, kruvasandan küçük sandviçe, pastadan makarona kadar birçok farklı seçenek sunuluyor.

Dünya mutfağı

Alaçatı’daki Limon Köyiçi, eğlenceli ortamının yanı sıra, birbirinden güzel tatlarıyla da isminden kelam ettiriyor. Yer, konuklarına hem dünyadan hem de füzyon mutfağından eşsiz tatlar sunuyor. Yerde, papaz erikli içli köfte öne çıkıyor.

Yaza özel değişiklik

Kozyatağı Hilton Otel’in içinde yer alan Fazla Fasıl, menüsünde yaptığı yaza özel değişikliklerle tekrar konuklarını ağırlamaya başladı. Menüde; mezelerde sekiz farklı ottan oluşan ziko ve baron, orta sıcaklarda pazı sarma ile yaprak ciğer öne çıkanlar ortasında yer alıyor.

Yeni jenerasyon meyhane

Yöresel eserlerin yer aldığı çeşit çeşit mezeler başta olmak üzere, mükemmel lezzetleriyle daha evvel İstanbul ve Antalya’da isminden kelam ettiren Üzüm Kızı, Bodrum Türkbükü’nde cümbüşün yeni adresi olmaya aday. Cüneyt Karahan’ın işletmeciliğini yaptığı yeni jenerasyon meyhane yerde, ünlü isimler sahne alıyor.

Apayrı bir konsept

Cunda’dan sonra Söğüt’te de hizmet vermeye başlayan Panjur Hotel, menüsündeki lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Otelin içinde yer alan Panocco Restaurant bilhassa bölgenin olmazsa olmazı ahtapot, kalamar ve deniz mahsülleri yüklü menüsüyle konuklarını ağırlıyor.

 

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.