DOLAR 32,3362
EURO 35,1394
ALTIN 2309,536
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hazal Kaya: Acayip kocam köylüyüm ve Ali’ye çok aşığım

Buğra Gülsoy ile başrolü paylaştığı Misafir dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında …

27.11.2021 00:25
179
A+
A-

Buğra Gülsoy ile başrolü paylaştığı Misafir dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında bilinmeyenlerini anlattı.

”HEPSİ BENİM BEBEĞİM”

Hazal Kaya, İbrahim Selim’in kendisine yönelttiği ”En sevdiğin küfür nedir?” sorusuna ”Hepsi benim bebeğim” yanıtı vererek Selim’i kahkahalara boğdu. Kaya, küfürle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Şöyle bir savım var. Bunu feminist avukat bir arkadaşımla tartıştım ve aynı yere vardık. Cinsiyetçi küfürlerin tamamını, kadınlar ve LGBT bireyler birbirine edebilsin. Biz birbirimize bu küfürleri edebilelim, siz etmeyin abi! Zira bu küfürler bizim uzuvlarımız ve varoluşumuzla ilgili. Bu yüzden biz edelim, siz etmeyin.”

”YAKABİLDİĞİM HER ŞEYİ YAKARIM”

Batıl inançları olduğundan söz eden Hazal Kaya, ”O kadar çok batıl inancım var ki. Nazara karşı yakabildiğim her şeyi yakarım. Sirkeyle yıkanırım, sirkeyi içerim. Taş ovarım” şeklinde konuştu.

İbrahim Selim, Kaya’ya ”Oğlun ilerde ‘sevgilim’ diye abuk subuk birini koluna takarsa nasıl tepki verirsin?” sorusunu yöneltti. Bir süre düşünen Kaya, ”Nasıl davranacağımı gerçekten kestiremiyorum ama Ali’ye çok ihtiyacım olur öyle bir anda. Bana müdahale edilsin isterim. Hande, Selin falan inşallah yanımda olurlar. Ben yapamam” yanıtını verdi.

“ACAYİP KOCAM KÖYLÜYÜM”

“Ben feci kocam köylüyümdür” diyen Hazal Kaya, “Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali’ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden” dedi.

“FİKO ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRDİ”

Kaya, “Fiko hayatımda çok şey değiştirdi. Daha cesur hissediyorum. Daha her şeyi yapabilir buluyorum kendimi. Bir de çok tatlı bir tip. Sıfır bir şey geliyor dünyaya. Önce ‘bunu hayatta tutmalıyım’ başlıyor. Sonra öğreniyor. Bu çok keyifli bir yolculuk. İnsanlara karşı daha yumuşadım. Eskiden çok sinirleniyordum” açıklamasında bulundu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.