DOLAR 32,5038
EURO 34,8398
ALTIN 2490,613
BIST 9537,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstek Kocaoğlu eski haline döndü

‘Çukur’ dizisinde tanışan İstek Kocaoğlu ile Hazal Subaşı, dizinin final yapmasıyla yollarını ayırmıştı. İstek Kocaoğlu arkadaşlarıyla Bodrum …

31.07.2021 08:58
139
A+
A-

‘Çukur’ dizisinde tanışan İstek Kocaoğlu ile Hazal Subaşı, dizinin final yapmasıyla yollarını ayırmıştı. İstek Kocaoğlu arkadaşlarıyla Bodrum tatiline çıktı.

Ünlü oyuncu evvelki gün Bitez’deki Sarnıç Beach’te görüntülendi. Direktör Neslihan Yeşilyurt ile suya girerken objektiflerimize takılan İstek Kocaoğlu kısa bir müddet serinledikten sonra şezlonguna geri geçti.

Geçtiğimiz sene göbekli fotoğrafı çok konuşulan İstek Kocaoğlu, eski sevgilisi Hazal Subaşı ile detoksa girmiş ve çok zayıflamıştı. Kocaoğlu’nun göbekli halini görenler ayrılır ayrılmaz eskiye dönmüş yorumlarında bulundu.

“AYA MİSAL GÖBEĞİM”

İstek Kocaoğlu, geçtiğimiz yaz fazla kilolarıyla gündemdeydi. Bodrum tatilinde kameralara yakalanan oyuncu, göbekli imajıyla hayranlarını şaşırtmıştı.

Basına yansıyan göbekli fotoğraflarından sonra Twitter hesabından esprili bir paylaşımda bulunan Kocaoğlu, “Aya misal göbeğim. E doğal olarak diyetteyim. Ah şu yazgısı çözersem şayet bekle geliyorum. Çok öpüyorum hepinizi” bildirisini yazmıştı.

SPORA YÜK VERDİ

Temmuz ayında detoks kampına giden oyuncu, İstanbul’a dönünce spora yük vermeye başlamıştı. Spor salonunda çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Kocaoğlu’nun fit manzarası dikkat çekmişti.

15 GÜNDE 9 KİLO

Detoks ve su diyetin yaptığını tabir eden Kocaoğlu, “Su diyetiyle 15 günde 9 kilo verdim. İki hafta su ve kahveyle beslendim. O periyot boyunca bedenimde biriktirdiklerimi harcadım. İnsan yemek yememekten ölmüyormuş. 15 günde bunu fark ettim” demişti.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.