DOLAR 32,3157
EURO 35,1353
ALTIN 2293,053
BIST 9062,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Leigh-Anne Pinnock iddialı seçimiyle zorlandı

Rol aldığı Boxing Day filminin galasına katılan Leigh-Anne Pinnock iddialı tarzıyla gündem oldu. Her yanında dekoltesi olan bir elbise tercih …

02.12.2021 11:55
168
A+
A-

Rol aldığı Boxing Day filminin galasına katılan Leigh-Anne Pinnock iddialı tarzıyla gündem oldu. Her yanında dekoltesi olan bir elbise tercih eden şarkıcı Leigh-Anne Pinnock, kırmızı halıda yürüdüğü sırada aniden rüzgar esince elbisesi yukarı doğru dalgalandı.

Pinnock, son anda elbisesini tutarak engel oldu. Sürekli diken üstünde olan Pinnock için bazı hayranları “Bu kadar iddialı olduysan kapamak için çabalama” yorumları yaptı.

Instagram’da 8 milyon takipçisi bulunan Leigh-Anne Pinnock, giydiği elbise kadar filmde gösterdiği olağanüstü performansla da adından söz ettirdi.

ANNE OLDU

Futbolcu Andre Gray, geçtiğimiz yıl mayıs ayında şarkıcı sevgilisine evlenme teklifinde bulunmuştu. Ünlü çift, geçtiğimiz aylarda anne-baba oldu.

Uzun süredir futbolcu Andre Gray ile aşk yaşayan İngiliz şarkıcı Leigh-Anne Pinnock, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla müjdeli haberi duyurmuştu.

Öte yandandan Leigh-Anne Pinnock, eski adı ‘Rhythmix’ olan ‘Little Mix’ müzik grubunun üyeleri arasında yer alıyor. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ve Jade Thirlwall’dan oluşan gruptan Jesy Nelson geçtiğimiz yıl ayrılmıştı.

FOTOĞRAFLAR: AVALON


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.