DOLAR 32,5034
EURO 34,6186
ALTIN 2482,379
BIST 9582,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MasterChef’te heyecan artıyor! Tunahan geceye damga vurdu

MasterChef Türkiye’de ana takıma kalmak isteyen yarışmacılar final cinsinde karşı karşı gelmeye devam ediyor. MasterChef’in son kısmında, Fatma …

06.08.2021 09:52
191
A+
A-

MasterChef Türkiye’de ana takıma kalmak isteyen yarışmacılar final cinsinde karşı karşı gelmeye devam ediyor. MasterChef’in son kısmında, Fatma Polat, Milhan Fazilet, Dilara Başaran ve İbrahim Cingözler’in akabinde ana takıma giren beşinci yarışmacı da aşikâr oldu.

STÜDYODA GERGİN ANLAR

Şefler, birinci çeşitte; yarışmacılardan 40 dakikada Tayland adabı kırmızı körili ördek ve basmati pilavı yapmalarını istedi. Lakin yemek yapmaya başlamadan evvel konuşan Tunahan ve Fikret ortasında gerginlik yaşandı.

“DÖRT GÜNDE DÖRT GOL YEDİM”

Hislerini söz ederken; 1988-89 döneminde Galatasaray – Neuchatel Xamax ortasındaki maç örneğini veren Fikret, “Ben birisine iğne sokunca kesinlikle çuvaldızı kendime sokarım. Tenkit yapmadıkça gelişemez. Ben dört günde dört gol yedim. Lakin bu demek değil ki beş gol atamayacağım. Galatasaray, Neuchatel Xamax’a 3-0 yenilince dönüşte Mustafa Denizli, ‘Biz de 5 gol atacağız’ demişti ve Galatasaray ikinci maçı 5-0 kazanmıştı. Bence o maç bu maç” dedi.

MasterChef’te final tipine kalamayan bir öteki yarışmacı olan Tunahan ise Fikret’in verdiği örneğe kızdı.

“UTANÇ HALİNDEYİM”

Yansısını lisana getiren Tunahan “Final çeşidine çıkamadığım için hiç memnun değilim. Sıfırım şu an. Buraya futbol yorumlamaya değil yemek yapmaya geldim. Kimse vakit harcamasın farklı programlara katılabilirler. Burası yemek programı. Ben çıkardığım tabaklar yüzünden konuşamıyorum ve utanç halindeyim. Örneklerimiz yemeklerimiz olmalı ve kendi yaptığım yemeklerden hiç keyifli değilim” formunda konuştu.

Akabinde yemeklerini yapan yarışmacılardan bir üst tipe geçen Ateş, Mete, Umutcan, Sergen ve Tunahan oldu.

BARBUNYALI PROFİTEROL YAPTI!

Son çeşitte ise bu kere Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan ana eseri barbunya olan yaratıcı yemek yapmasını istedi. Market alışverişi sonrasında beş isim yine tezgah başına geçti.

Son ikiye kalan Sergen ile Tunahan ortasından şefler seçimini yaptı. Oy çokluğu ise MasterChef 2021 takımına seçilen isim Tunahan oldu. Yarışmacı bu tıpta barbunyalı profiterol yaparak şeflerin takdirini kazandı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.