DOLAR 32,331
EURO 35,0662
ALTIN 2300,026
BIST 9046,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

1994 yılında Türkiye Güzeli seçilen Pınar Altuğ, yarışmaya katılma hikayesini anlattı: Neşe Erberk yüzünden güzellik yarışmasına girdim. ‘Babam …

02.12.2021 10:51
207
A+
A-

1994 yılında Türkiye Güzeli seçilen Pınar Altuğ, yarışmaya katılma hikayesini anlattı: Neşe Erberk yüzünden güzellik yarışmasına girdim. ‘Babam izin vermez’ dedim ama kısa bir süre sonra babamı kaybettim. Annem ile oturup konuştuk. O zamanlar mankenlik yapmaya başlamıştım. Neşe Erberk’in desteğiyle yarışmaya girdim ve 1994’te Türkiye Güzeli seçildim.

“SOKAKTA ‘MELTEM’ DENDİĞİNDE DÖNÜP BAKIYORUM”

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı ‘Meltem’ karakterinin üzerine yapıştığını ifade eden 47 yaşındaki güzel, “Bun büyük bir başarı. Sokakta insanlar ‘Meltem’ dediğinde, dönüp bakıyorum. Şikayetçi değilim” ifadelerini kullandı.

“KIZIM GEREKTİĞİ KADAR SOSYAL MEDYADA”

Kızı Su Atacan ile ilgili konuşan Altuğ, “13 yaşına girdi. LGS döneminde. Ergenlik ile sınav dönemi bir araya girdi. Pandemi ona iyi geldi biraz. Eğlenceli bir anne-babayız. Evde hayvanlarımız var, okula gittiğinde biraz aklı evde kalıyordu. Pandemide hem okulu hem de evi yaşadı” dedi.

Sunucu Fatih Altaylı’nın “Kızını sosyal medya taşıyan annelerden değilsin” yorumuna ünlü oyuncu, “Gerektiği kadar. Ne çok ortada, ne de çok saklıyorum. Sosyal medya benim için bir yandan iş, bir yandan da eğlence. Şimdiki gençlik zaten her şeyi paylaşmanı istemiyor” karşılığını verdi.

“HAKSIZLIĞA GELEMEM”

Zaman zaman sosyal medyada takipçilerinden gelen olumsuz yorumlara verdiği yanıtlarla magazin gündemine gelen Pınar Altuğ, bu konuda şunları söyledi:

“Kaşınanı kaşırım, yapacak bir şey yok. Gelenin ne olduğuna bağlı. Hiç haksızlığa gelemem. Bazı şeyler insanın kanına dokunuyor. Sosyal medya bana göre ciddiye alınacak bir şey değil. Ben hala aslında anı yaşama peşindeyim.”

“13 YILLIK EVLİYİZ HALA BUNLARA TAKILIYORLAR”

Eşi Yağmur Atacan ile ilgili yorumlara da değinen tescilli güzel, “Kocamın umurunda olmaz. 13 yıllık evliyiz, hala yaş farkına sallıyorlar. Yağmur’u tanıyan ‘Neden?’ diye sormuyor. Kocam ile dünyanın her yerine her şartla giderim” ifadelerini kullandı.

“PINAR, YAĞMUR’DAN KISA”

Pınar Altuğ’un çok sık topuklu ayakkabı giymesi üzerine geçen diyalogda, programın diğer konuğu Birol Güven, “Ben onu ayakkabısız gördüm. Teknesini yıkarken. Kimse bilmez eşi Yağmur’dan kısa. Gözlerimle gördüm” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.