DOLAR 32,3789
EURO 35,0323
ALTIN 2326,487
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Somer Sivrioğlu: Kendisi kız arkadaşım

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile birlikte heyet üyeleri ortasında yer aldığı ‘MasterChef Türkiye’nin yeni döneminin …

06.08.2021 08:29
177
A+
A-

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile birlikte heyet üyeleri ortasında yer aldığı ‘MasterChef Türkiye’nin yeni döneminin başlamasıyla birlikte tekrar gündemde.

36 derece sıcağı karşın yürüyüşü eksik etmeyen ünlü şef, yanındaki bayanı soran gazetecilere, “Kendisi kız arkadaşım. Bugün yürüyüş yapalım dedik” açıklamasında bulundu.

Ülke genelindeki orman yangınları nedeniyle üzgün olduğu tabir eden Sivrioğlu, “Annemler Bodrum’da. Çok şükür uygunlar. Annem Koah hastası olduğu için biraz etkilendi” dedi.

50 yaşındaki Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz yıl iki çocuğunun annesi, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’ndan boşanmıştı.

MASTERCHEF’E NASIL HEYET OLDU?

Geçtiğimiz yıl Hakan Alim’in YouTube’da yayınlanan ‘Mekanın Sahibine Geldik’ programına konuk olan şef, MasterChef’e nasıl şef olduğunu anlatmıştı.

“Avustralya’da yaşıyordum lakin Türkiye’den de kopamıyordum. Gastronomi çeşitleri düzenliyordum sık sık. ‘MasterChef başlıyor’ diye bir yazı gördüm toplumsal medyada…”

“Arkadaşıma ‘MasterChef başlıyormuş, sen tanırsın Acun abinin takımını, bir söylesene konuk şef olarak alsınlar böylelikle en azından burada bir MasterChef yaparım hem hoş bir hatıra olur hem de bunu Avustralya’da pazarlarım’ dedim…”

“Artık nasıl iletildi, kimden gitti bilmiyorum. Öteki türlü gitmiş haber. ‘Biz de onu arıyorduk’ demişler. Olay bu formda gelişince de ‘sen buraya gel’ oldu. Konuştuk, Avustralya’daki işlerimden bahsettim ‘bir iki aya çeker, bitiririz’ dediler. Birinci sene 38, geçen sene 80 küsür kısım, bu sene 135’e gerçek gidiyoruz. Yeterli ki de gelmişim, âlâ ki bu kararı vermişim…”

“Ben ünlü bir şeftim, müsabakadan sonra da burada ünlü oldum! Kendi kesimimde beni tanıyorlardı esasen, ismim biliniyordu. Yalnızca yarışta yemek yiyorum. Gün içinde öbür bir şey yemiyorum.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.