DOLAR 32,5167
EURO 34,9284
ALTIN 2437,49
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Wilma Elles nafaka davasını kazandı

Hürriyet’in haberine nazaran; Wilma Elles, ünlü iş insanı Kerem Göğüş’ün 6 yıl evvelki birlikteliklerinden dünyaya gelen ikiz çocuklarının …

04.08.2021 17:08
131
A+
A-

Hürriyet’in haberine nazaran; Wilma Elles, ünlü iş insanı Kerem Göğüş’ün 6 yıl evvelki birlikteliklerinden dünyaya gelen ikiz çocuklarının masraflarını karşılamadığı savıyla geçen yıl mahkemeye başvurdu.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan davaya nazaran, oyuncu ile Kerem Göğüş 24 Aralık 2014 tarihinde bir kontrat imzaladı. Bu mukaveleye nazaran Kerem Göğüş, her bir çocuk için 770 Euro nafakayı ödemeyi kabul etti ve çocukların tüm masraflarını ödemeyi taahhüt etti.

Fakat Kerem Göğüş hem Elles ile birlikteyken hem de ayrıldıktan sonra ikiz çocuklarına rastgele bir yardımda bulunmadı. Çocukların tüm masraflarını Wilma Elles tek başına karşıladı. Wilma Elles’in avukatlarının mahkemeye sunduğu dilekçede, “Kerem Göğüş’ün gayrimenkulleri vardır.

Ayrıyeten kira gelirleri bulunmaktadır. Ekonomik durumu göz önünde bulundurularak çocukların gereksinimlerinin artması ve Kerem Göğüş’ün üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmediğinin kabul edilmesiyle bin 540 Euro nafaka bağlanmasını talep ediyoruz” denildi.

AYLIK 1540 EURO ÖDEYECEK
Davanın karar duruşmasına Wilma Elles’in avukatı katıldı. Kararını açıklayan mahkeme, Elles’in davasını kabul etti. Mahkeme, her bir çocuk için aylık 770’er Euro’dan toplam 1540 Euro’nun davalı Kerem Göğüş’ten alınarak ikiz çocuklarına ödenmesine karar verdi.

Wilma Elles ve Kerem Göğüş’ün ikiz çocukları 2015 yılında dünyaya geldi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.