DOLAR 32,5405
EURO 34,8678
ALTIN 2433,356
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yangın bölgesindeki Şahan Gökbakar’dan provokatör uyarısı

Marmaris ilçesinde 8 gündür devam orman yangınlarıyla çaba devam ediyor. Bölgede yazlık meskeni olan Şahan Gökbakar da günlerdir toplumsal medya …

05.08.2021 11:26
136
A+
A-

Marmaris ilçesinde 8 gündür devam orman yangınlarıyla çaba devam ediyor. Bölgede yazlık meskeni olan Şahan Gökbakar da günlerdir toplumsal medya hesabından yaptığı davetlerle hem söndürme çalışmalarına takviye oluyor hem de alevlere erken müdahale edilmesi için ikazlarda bulunuyor.

Son olarak alevlerin kendi meskenine dayandığı ünlü oyuncu, bir görüntü daha yayınlayarak bölgede provokatörler olduğuna işaret etti.

BÖLGEDEKİ PROVOKATÖRLER KONUSUNDA UYARDI

İstekli kisvesi altında bölgede provokatörler olduğunu argüman eden Şahan Gökbakar, bu bireylerden birini neredeyse gırtlaklayacağını söz etti. Ünlü oyuncu toplumsal medyada paylaştığı görüntüsünde şunları söyledi:

“Gönüllü kisvesi altında buraya provokatörler doluştu. Tipleri çok değişik. Lütfen bana inanın. Botlara doluşup geliyorlar. Yangına müdahale edeceklermiş üzere ağaçlık alanda dolaşıyorlar ancak hiç bir komut dinlemiyorlar. Art tarafta ateşin üstüne gidiyorlar, kendilerini uyaran itfaiyecilere hakaret ediyorlar. Buradaki itfaiyenin, kıyı güvenliğin, donanmanın kumandanlarına hakaret ediyorlar. İtfaiyeden 3-4 kişiyi cinnete getirdiler.”

“BİR ADEDİNİ GIRTLAKLIYORDUM”

“Biz burada en az 200 kişi gayret ediyoruz. Bu adamlar burada çalışıp efor sarf eden görevlilerin yemeklerini de yiyorlar. Konutumun önündeki iskeleye oturmuş adam yemek yiyor. Yanından geçen bir arkadaşımızın bacanağına vurup bir şeyler söyledi ve küfretti. Bunu görünce nevrim döndü. Bana da hakaret etti. ‘Sana bayan eteği giydiririm’ falan diye bağırdı. Adamı gırtlaklıyordum. Esasen yangınla uğraşıyoruz bir de provokatörler çıktı. Konutumun bahçesinde garip garip bireyler dolaşıyor.

Biz 200 bireyiz daha fazla gönüllüyü de muhtaçlık yok burada. Marmaris jandarması ve emniyetinden rica ediyorum. Buraya asayiş grupları gönderin. Kaç kişi telefon da açtı. Yangını söndürtmemeye mi çalışıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum. Burada sahipsiziz. Daha büyük hengame çıkabilir, az evvel de çıktı zaten” dedi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.