DOLAR 32,3791
EURO 35,0558
ALTIN 2326,821
BIST 9107,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, TBMM’DE CHP KAPALI GRUP TOPLANTISINDAN ÖNCE GAZETECİLERE AÇIKLAMA YAPTI.

29.02.2020 17:01
414
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yüreği yanık bir insanım. Şehitlerimiz var. Şu memlekete baş sağlığı dileyelim. Acı günde hiç değilse kavga etmeyelim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM’de CHP kapalı grup toplantısından önce gazetecilere açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, şehitlerin geldiği için çok üzün olduklarını belirterek, “Olayı duyduğum andan itibaren ben ve arkadaşlarım neler yapabiliriz diye oturup konuşuyoruz. Daha şehitlerimiz toprağa verilmedi” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

“Yüreği yanık bir insanım. Şehitlerimiz var. Şu memlekete baş sağlığı dileyelim. Acı günde hiç değilse kavga etmeyelim. Yaralarımızı saralım, oturup düşünelim, beraber düşünelim, Türkiye’yi bu acıdan nasıl kurtarabiliriz diye düşünelim. Bunların hiç birisi yok. ‘Şehitler Tepesi boş kalmayacak’. Ben buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet ittifakı iktidarında Şehitler Tepesi boş kalacak. Hiç bir askerimizin tırnağına zarar gelmesini istemiyoruz. ‘Yazık değil mi bu askerlerimize. Bu Meclis niye vardır arkadaşlar. Meclis toplansın. Bütün vatandaşlarımızı şunu söylemek isterim: ‘Hepimizin başı sağ olsun. Kahraman ordumuzun bütün mensuplarını kucaklıyoruz. Onlar özveriyle, bin bir sorun içinde görev yapıyorlar, hayatlarını feda ediyorlar. Annelerin hangi acılar içinde olduğunu ben biliyorum. Çocukları orada olan annelerle ben konuşuyorum. Bana dertlerini anlatıyorlar. Dolayısıyla hiç kimsenin tırnağına zarar gelmesini istemeyiz. Bütün annelerin korku atmosferi içinde olmalarını istemeyiz.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.