DOLAR 32,3653
EURO 35,1251
ALTIN 2324,494
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ankara’da İstek Kayaalp’e coşkulu karşılama

 Saat 09.00’da Ankara Esenboğa Havalimanı’nda düzenlenen karşılama merasimine; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Türkiye Güreş …

05.08.2021 11:38
101
A+
A-

 Saat 09.00’da Ankara Esenboğa Havalimanı’nda düzenlenen karşılama merasimine; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, antrenörü Akif Canbaş, eşi Zeynep ve kızı Vera Kayaalp, ASKİ Spor Kulübü’nün ulusal atletleri ve idarecileri katıldı.

İSTEK KAYAALP: EN BÜYÜK AMACIM MESLEĞİMDE EKSİK OLAN ALTIN MADALYAYI ALABİLMEKTİ LAKİN YENİDEN NASİP OLMADI
Katıldığı dördüncü olimpiyat olduğunu tabir eden İstek Kayaalp, “En büyük maksadım mesleğimde eksik olan altın madalyayı alabilmekti lakin tekrar nasip olmadı. Artık bizim için altın madalya dışındaki madalyayalar üzücü oluyor. Mesleğimde şampiyonluklar kazanmış bir atlet olarak tek maksadım olimpiyat altın madalyasını kazanmaktı. Ülkemiz için buna da şükür diyoruz. Bundan sonra devam edip, alamadığımız o altın madalyayı almak en büyük arzum ancak 2024’de de az bir müddet var. İnşallah oraya güçlü bir halde gitmek isterim. Yoksa içimde büyük bir ukde kalacak. Şimdiye kadar vatanıma, milletime en yeterli formda hizmet ettiğimi düşünüyorum. Sıhhat olsun, yeniden olmadı. Bundan sonraki madalyaları alabilecek arkadaşlara muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah ülkemize daha çok madalya kazandırırlar. 32 yaşındayım, güreşin son evreleri lakin iki üç sene daha sabredeceğiz artık. Elimizden geleni yapacağız. Gücümüzü koruyacağız. Bir kere daha denemek için kolları sıvayacağız” dedi.

İHSAN SELİM BAYDAŞ: MUVAFFAKİYETLERİNİN DEVAM EDECEĞİNİ BİLİYORUZ

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ise yaptığı açıklamada, “Rıza şampiyon bir pehlivan. Her türlü başarıyı göstermiş bir kardeşimiz. Avrupa, dünya şampiyonalarında ve olimpiyatlarda tarihi bir duruma imza atmış. Biz ona inanıyoruz, güveniyoruz. Muvaffakiyetlerinin devam edeceğini biliyoruz. Ben bugün Rıza’yı karşılamaya gelen sportmen genç kardeşlerimiz sesleniyorum; bu karşılamayı örnek alın, inşallah her birinizi burada bu türlü karşılayalım. Her istikametiyle örnek bir kardeşimiz. Kendisi üzgün, bir keyifle karşılıyoruz onu” diye konuştu.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.