DOLAR 32,49
EURO 34,9753
ALTIN 2433,409
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bursaspor’dan geleceğe yatırım

Daha evvel gayret gösterdiği Muhteşem Lig’de ve 2 dönemdir yer aldığı TFF 1. Lig’de altyapısından yetişen genç isimlere verdiği mühletler bazında …

03.08.2021 11:38
96
A+
A-

Daha evvel gayret gösterdiği Muhteşem Lig’de ve 2 dönemdir yer aldığı TFF 1. Lig’de altyapısından yetişen genç isimlere verdiği mühletler bazında en üst sıralarda yer alan kulüp, birçok değerli potansiyeliyle de uzun vadeli mutabakatlar yaparak, oyuncularına duyduğu itimadı gösterdi. Bu kapsamda 21 yaşındaki İsmail Çokçalış’ın kaideleri iyileştirilirken, 17 yaşındaki Taha Altıkardeş’in de kontratı 2025 yılına kadar uzatıldı.

Böylece; Taha Altıkardeş, mukavelesi 2025 yılına kadar sürecek takımdaki tek oyuncu olma özelliğini kazanırken, pek çok genç yeteneğin mukavelesi de 2024 yılına kadar bulunuyor.

UZUN VADELİ KONTRATLAR
Buna nazaran; geçtiğimiz dönem performansları ile birlikte ön plana çıkan isimlerden Emirhan Aydoğan, İsmail Çokçalış ve Burak Kapacak’ın yanı sıra, Furkan Emre Ünver, Çağatay Yılmaz, Ramazan Keskin, Tayfun Bebek, Ertuğrul Kurtuluş, Berat Altındiş, Hasan Basri Ünal ve Kerem Şen’in de 2024 yılına kadar Bursaspor ile mukavelesi bulunuyor.

Ayrıyeten geçtiğimiz dönem mühlet talihi bulan isimlerden Canberk Yurdakul, Eren Güler ve Abdullah Tazgel’in 2022’ye; Deniz Aydın, Batuhan Kör, Ozan Koç ve Tuğbey Akgün’ün de 2023 yılına kadar kontratı bulunuyor.

İdare ile teknik heyet, bu doğrultuda birlikte adımlar atarken öteki yandan geleceğin Bursaspor’unu inşa etmeye ağırlaşıyor.

PLAN DAHİLİNDE
Teknik yönetici Mustafa Er de, imza merasiminde yaptığı açıklamada bu durumuna değinerek, “Kısa vadeli plan; birinci etapta mevcut kadroyu koruyarak, çok fazla yaş aralığına bakmayarak tecrübeli ve yeterli oyuncularla hak ettiğimiz yere gelebilmek, sonrasında orta vadeli plan devreye girecek. Uzun vadeli planda da yarışmacı bir kimlik ile Üstün Lig’de tepe uğraşı veren bir Bursaspor yaratmak. Bunların hepsi birer süreç, adım. En zoru bu sene, daha sonraki dönemleri planlayabilmek güç olmayacaktır” tabirlerini kullanmıştı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.