DOLAR 32,5483
EURO 34,8965
ALTIN 2436,505
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Christian Eriksen Inter'de

TOTTENHAM’IN DANİMARKALI YILDIZI CHRİSTİAN ERİKSEN, INTER’E TRANSFERİ İÇİN İTALYA’YA GELDİ. ERİKSEN’İ ÇOK SAYIDA INTERLİ TARAFTAR KARŞILADI.

27.01.2020 13:00
107
A+
A-

Tottenham’ın Danimarkalı yıldızı Christian Eriksen, Inter’e transferi için İtalya’ya geldi. Eriksen’i çok sayıda Interli taraftar karşıladı.

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’da forma giyen Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen, Inter’e transferi için İtalya’ya geldi. Inter Teknik Direktörü Antonio Conte’nin uzun süredir istediği Eriksen, geçtiğimiz hafta adının Inter ile anılması yönündeki haberlere olumlu tepki vermişti. Bugün gerçekleşen gelişmede Christian Eriksen transferi için İtalya’ya gelirken kendisini çok sayıda Inter taraftarı havalimanında karşıladı. 27 yaşındaki futbolcu daha sonra özel bir araçla sağlık kontrolleri için Milano’da bir hastaneye götürüldü.

Christian Eriksen bu sezon Tottenham formasıyla 20 maçta 2 gol, 2 asistlik performans gösterdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.