DOLAR 32,3767
EURO 35,0543
ALTIN 2459,613
BIST 9099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eskişehirspor taraftarı otobüs desteği bekliyor

TFF 1. LİG’DE MÜCADELE EDEN ESKİŞEHİRSPOR’DA SİYAH KIRMIZI RENKLERE GÖNÜL VEREN TARAFTARLAR, BURSASPOR MAÇI İÇİN ULAŞIM KONUSUNDA DESTEK BEKLİYOR

27.01.2020 14:15
110
A+
A-

TFF 1. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor’da siyah kırmızı renklere gönül veren taraftarlar, Bursaspor maçı için ulaşım konusunda destek bekliyor.

Son haftalarda genç bir kadroya sahip olmasına rağmen lige tutunmak için maçlardan iyi sonuçlar alarak ayrılan Eskişehirspor, taraftarına umut verdi. Taraftarlar da siyah kırmızılı camianın bu sıkıntılı sürecinde takımı yalnız bırakmıyor. Ligin 20. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan EsEs’te taraftarlar maça gidebilmek için destek bekliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Bursa’da oynanacak olan maça gitmek için otobüs masrafının 2 bin lira tuttuğunu söyledi. Diri, “Eskişehirsporumuzun en büyük destekçisi olan tribünlerimizin sizlere ihtiyacı var. Tüm ülkenin övgüsünü alan Türk tribünlerinin lokomotifi olan ve tüm ülke taraftarının örnek aldığı Eskişehirspor tribünleri olarak bizlerin şehrimizden tek bir isteği var oda deplasmana otobüs. Aldığımız kombineler hep hüsranlara, hayal kırıklıklarınaydı. Yolu olmayan Köylere, adı duyulmamış kasabalara, kırık camlara ve mevzularaydı hep deplasmanlarımız. Bozulacağından emin olduğumuz otobüslerdi yola çıkışlarımız. Eskişehirspor tribünlerine bela olan özellikle son 20 sene içinde tribünlere konuşlanmaya başlayan hapçı, torbacı, tecavüzcü, hırsız, yağmacı, uyuşturucu bağımlısı ne kadar yüz kızartıcı olay varsa karışan tipleri de tribünlerden arındırdık. Bu uğurda çok mücadele ettik. Eskişehirspor tribünlerini Eskişehir halkına yakışır hale getirmek için gençliğimizi feda ettik. Bizler tribünler olarak daha çok destek vermek istiyoruz. Fakat imkansızlıklar bizlerinde önüne engel oluyor. Değerli Eskişehir halkı, bizlerin sizlerden tek isteği deplasman otobüsü. Para, pul, bilet gibi hiçbir beklentimiz yok. Biz yüreğinde sadece Eskişehirspor sevgisi olan insanlar gereken desteği bulamıyoruz. Sadece deplasmana otobüs istiyoruz. Bursa deplasmanında armamızı yalnız bırakmamak adına Lütfen bu çağrımıza sessiz kalmayınız. Eskişehirspor tribünleri olarak şehrimizden deplasmanlara otobüs desteği bekliyoruz. Bursa deplasmanına otobüs 2 bin lira tutmaktadır. Şu an için hiçbir ücretsiz otobüsümüz bulunmuyor” ifadelerine yer verdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.