DOLAR 32,522
EURO 34,7433
ALTIN 2493,158
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de bekler değişiyor

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları başladı. Önce sağ ve sol bek transferi yapmayı düşünen sarı lacivertli yönetimin, ardından hücum hattının kanatlarını güçlendirmek istediği ifade edildi.

03.05.2020 15:15
12.059
A+
A-

Fenerbahçe’de, transfer yapılacak bölgeler netleşmeye başladı. Sarı lacivertlilerde, sezon sonunda Hasan Ali Kaldırım ve Mauricio Isla ile yolların ayrılması bekleniyor.

Bu nedenle yönetimin transferde önceliğinin sağ ve sol bek olduğu öğrenildi. İki oyuncunun boşluğunun, en az birer oyuncuyla doldurulacağı belirtiliyor.

Garry Rodrigues ve Deniz Türüç’ü kanat rotasyonunda kullanan, zaman zaman da Ferdi Kadıoğlu’nu o bölgeye kaydıran Fenerbahçe’de, en az 2 tane de hücum gücü yüksek kanat oyuncusu transferi yapılması gündemde.

Başkan Ali Koç yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, kiralık ya da bonservisi elinde olan oyunculara yönelmiş durumda.

Fenerbahçe, UEFA’nın Finansal Fair Play ve TFF Lisans Kurulu’nun ekonomik kısıtlamalarına uyarak transfer yapacak.

Sarı lacivertli takım öncelik verdiği bölgelere transfer yaptıktan sonra bütçe kalırsa santrfor da yedeklemeyi düşünüyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.