DOLAR 32,3216
EURO 35,0726
ALTIN 2280,377
BIST 9014,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Filenin Sultanları’ İstanbul’a geldi

İstanbul Havalimanı’na sabah erken saatlerde gelen atletleri çok sayıda kişi alkışlarla karşıladı. Kafileyi havalimanında karşılayan Türkiye …

06.08.2021 09:07
86
A+
A-

İstanbul Havalimanı’na sabah erken saatlerde gelen atletleri çok sayıda kişi alkışlarla karşıladı.

Kafileyi havalimanında karşılayan Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bu ülkenin gururu oldukları için bütün topluluğum ismine oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu kızlarla ne kadar gurur duysak azdır. Türk voleybolu süper şeyler yapıyor.” halinde konuştu.

A Ulusal Bayan Voleybol Kadrosu Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Türkiye, bu kadronun başardığı işlerden ötürü gurur duymalı. Kadro her maçta sonuna kadar savaştı. İçine düştüğü sıkıntı durumlarda vazgeçmedi. Kore maçı bizim açımızdan çok daha farklı olmalıydı. Hakikaten olağanüstü oynadılar. Sonuç beklemediğimiz bir biçimde yaşandı ve bunun için nitekim çok üzgünüz.” sözlerini kullandı.

Ulusal grubun kaptanı Eda Fazilet Dündar ise, “Çok memnun ve gururluyuz, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun yanında içimiz buruk zira devam edebilseydik neler olabileceğini daima hayal edebiliyoruz ancak yeniden de beşincilik daha evvel yaşanmamış bir şey. Her geçen yıl daha da ileriye gidiyoruz. Önümüz açık, inanıyorum ki bu grup daha güzellerini başaracak. Olimpiyatlar daha düzgün olabilirdi lakin bizim için makus geçmedi. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin, bu ekip en uygununu hak ediyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Elendikleri Güney Kore müsabakasını kıymetlendiren Dündar, şunları söyledi:

“Yüz maçın 99’unu yenebilecekken tek maç bize denk geldi ve 3-2 kaybettik. Başımızda daima oynadık maçı. Müsabaka sonu ben çok berbattım. 21 yıldır voleybol oynuyorum, hiç bu kadar üzüldüğüm maç olmamıştı. Zira kaçan balık çok büyük.”

Kafileyi havalimanında karşılayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, kafiledeki sportmen ve antrenörlere teker teker çiçek takdim etti.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.