DOLAR 32,5906
EURO 34,8334
ALTIN 2497,663
BIST 9452,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gaziantep’in forvet oyuncusu Borven: “En az 10 gol atmak istiyorum”

Harika Lig takımı Gaziantep’in yeni transferlerinden forvet Torgeir Borven, dönemi en az 10 golle tamamlamak istediğini söyledi. Harika Lig’in …

05.08.2021 22:07
88
A+
A-

Harika Lig takımı Gaziantep’in yeni transferlerinden forvet Torgeir Borven, dönemi en az 10 golle tamamlamak istediğini söyledi.

Harika Lig’in birinci haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyahlı grup, Avusturya kampının akabinde bugün Gaziantep’te birinci idmanını gerçekleştirdi.

İdmandan evvel basın mensuplarına açıklama yapan kadronun forvet oyuncusu Borven, geçen dönem MKE Ankaragücü’nde oynadığını, işlerin berbata gittiğini ve ekibin küme düştüğünü belirtti.

Borven, Türkiye’yi sevdiğini ve burada kalmak için seçenekleri değerlendirdiğini lisana getirerek, şöyle konuştu: 

“Burayla ilgili hoş şeyler duyuyordum. Konuşmaya başladıktan sonra daha hoş şeyler duydum. Uzun vadeli maksatları olan bir kadroya geldiğimi düşünüyorum. Bu gayeler doğrultusunda çalışmaya başlayacağız, umarım başarılı oluruz. Geçen yıl kadro âlâ bir manzara veriyordu. Kaliteli bir ekip ve yeterli bir düzeyde olduklarını geçen dönem görmüştük. Avusturya kampında çalışmaya başladıktan sonra bu grubun ne kadar uygun olduğunu net gördüm. Bence ferdi ve kadro olarak çok kaliteli bir gruba sahibiz. Geçen dönem 10 gol atmıştım, bu dönem da en az 10 gol atmayı hedefliyorum ve birinci maçtan başlamak istiyorum.”

Öte yandan, kırmızı-siyahlı takımın teknik yönetici Erol Bulut idaresindeki idmanı, 1 saat 20 dakika sürdü.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.