DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Jeremie Frimpong: Xabi Alonso sürekli olarak çözümlere sahip!

Bayer Leverkusen’in yıldızı Jeremie Frimpong, dev kulüplerle anılan Xabi Alonso ile ilgili konuştu.

Jeremie Frimpong: Xabi Alonso sürekli olarak çözümlere sahip!
05.03.2024 20:05
50
A+
A-

Bu sezon gösterdikleri performansla Bundesliga’da şampiyonluğa koşan Bayer Leverkusen’de yıldız oyuncu Jeremie Frimpong hem takıma dair hem de teknik direktör Xabi Alonso hakkında açıklamalarda bulundu.

Xabi Alonso’nun bu kadar iyi bir teknik direktör olmasının sebeplerini açıklayan Frimpong, “Xabi Alonso en iyi takımlarda oynadı ve harika teknik direktörlere sahipti. Pep Guardiola, Carlo Ancelotti, Jose Mourinho ile çalıştı. Sahip olduğu tüm deneyimle harika bir teknik direktör olacağı kesindi” dedi.

Xabi Alonso ile çalışmaktan keyif aldıklarını söyleyen Jeremie Frimpong, “Leverkusen’deki oyunculara sürekli bilgi aktarıyor, hepimiz onun hocalığı altında çalışmaktan keyif alıyoruz. Gerçekten iyi futbol oynuyoruz. Tüm oyuncuların güvenini kazandı” ifadelerini kullandı.

Kendisinin ve Grimaldo’nun oldukça özgür olduğunu söyleyen Frimpong şu cümlelerle açıklamalarına devam etti:

“Sahaya yansıttığı oyun tarzı bizim sahip olduğumuz özellikleri daha da öne çıkartıyor. Ben ve Grimaldo, saldırıp ileriye çıkma konusunda yetenekliyiz. Elbette savunmaya da ihtiyacımız var ama bu bize o özgürlüğü veriyor. Gerçekten keyif alıyoruz.”

Xabi Alonso’nun her zaman çözümlerinin olduğunu ve sürekli sakin kalarak takımı rahatlattığını söyleyen Jeremie Frimpong şu cümlelerle açıklamalarını noktaladı:

“Kendisine ait bir tarzı var. Antrenman sahasındayken bile kendisinin belirlediği kalıplardan çıkmıyoruz. Hepimiz bu antrenman çeşitlerini anlıyoruz ve bize de mantıklı geliyor. Takımlar bize baskı yapmak istediğinde Xabi Alonso sürekli olarak çözümlere sahip. Hatalar yapabiliyoruz ancak o gerçekten çok sakin. Bazen moralimiz bozulabiliyor ve devre arası konuşmasında bizi oldukça rahatlatıyor. Bu, oyuncular için gerçekten önemli. Yönetici sakin olursa bizi de sakinleştirebilir.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.