DOLAR 32,5003
EURO 34,9682
ALTIN 2432,973
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lionel Messi’nin Barcelona’dan ayrılığı resmen açıklandı

Barcelona’da Lionel Messi periyodu resmen sona erdi. Dünyanın gelmiş geçmiş en âlâ futbolcuları ortasında gösterilen Messi, dün itibariyle 2000 …

06.08.2021 07:40
92
A+
A-

Barcelona’da Lionel Messi periyodu resmen sona erdi. Dünyanın gelmiş geçmiş en âlâ futbolcuları ortasında gösterilen Messi, dün itibariyle 2000 yılından beri yer aldığı Barcelona ile yollarını ayırdı.

2000-2004 ortasında Barça altyapısında yer alan, 2004’ten beri A kadroda olan Arjantinli yıldız, Nou Camp’a veda etti. Barcelona’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu sözler kullanıldı: “Daha evvel yeni mukavele imzalamak için prensip muahedesine varılmasına karşın yapılan son görüşmelerde ekonomik ve La Liga’nin yeni düzenlemesiyle ilgili mevzular nedeniyle sorun yaşanmıştır. Lionel Messi artık Barcelona’da yer almayacaktır. İki taraf da bu ayrılık nedeniyle çok üzgündür. Barcelona olarak Lionel Messi’ye katkılarından ötürü tüm kalbimizle teşekkür ediyor, yeni periyotta hem mesleği hem de bundan sonraki yaşantısı için bol baht diliyoruz.”

Lionel Messi’nin Fransa’ya PSG’ye gitmesinin yakın olduğu söz edildi.

Tarih yazdı

Lionel Messi, Barcelona’da tarihi bir periyoda imza attı. Adeta futbol tarihine geçen Messi, Barcelona’da 778 resmi maç, 672 gol ve 305 asist yaptı.

10 La Liga şampiyonluğu kazanan Arjantinli, 7 Kral Kupası, 7 İspanya Üstün Kupası, 4 Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Muhteşem Kupası, 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası zaferi elde etti. Messi, Barça formasıyla 6 defa de Ballon d’Or kazandı.

Tüm dünyada son dakika

Dün itibariyle Barcelona ve Lionel Messi’nin yollarının ayrılması tüm dünyada son dakika olarak yayınlandı. Messi’nin Barcelona’dan ayrılması dünyanın her yerinde son dakika haber olarak verildi.

Arjantin, İspanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya üzere ülkeler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından Messi’nin Katalan kulübüne vedası gündemin birinci sırasına taşındı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.