DOLAR 32,3693
EURO 34,9487
ALTIN 2325,675
BIST 9092,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lucescu’dan milli yıldızlara övgü

Mircea Lucescu, İtalya’da katıldığı programda milli yıldızları değerlendirdi.

03.05.2020 15:01
11.913
A+
A-

A Milli Takımın eski Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Hakan Çalhanoğlu, Almanya’da da sürekli forma giydi, tecrübeli bir futbolcu ve henüz yaşı genç. Napoli’de başarılı olacağına inanıyorum. Hakan için hava değişikliğinin zamanı geldi" dedi.

İtalya’da Brescia ve Inter’i çalıştıran 74 yaşındaki teknik adam, Merih Demiral için ise "O, harika bir profesyonel, Juventus’ta çok şey öğrendi ve deneyimli birçok oyuncudan öğrenmeye de devam edecek" ifadesini kullandı.

Roma’da forma giyen Cengiz Ünder hakkında da değerlendirmeler yapan Lucescu,"Cengiz kaliteli bir futbolcu ancak ona birilerinin doğru yolu göstermesi lazım. En iyilerden biri olması zaman alacak ama bunu başaracağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Lille’de görev yapan Mehmet Zeki Çelik’i Birinci ligde oynarken milli takıma aldığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Genç bir futbolcu ve harika bir geleceği var. Önümüzdeki yıllarda İtalya’ya gelirse çok başarılı olacaktır" dedi. 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.