DOLAR 32,5249
EURO 34,9348
ALTIN 2438,753
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MHK’den Oğuz Sarvan açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Konseyi (MHK), eski MHK Lideri Oğuz Sarvan’ın 2021-2022 dönemi yaz seminerine evvel davet edildiği …

06.08.2021 20:08
98
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Konseyi (MHK), eski MHK Lideri Oğuz Sarvan’ın 2021-2022 dönemi yaz seminerine evvel davet edildiği daha sonra bunun geri çekildiği savlarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

TFF’den bahse ait medyada yer alan bir haber üzerine yapılan açıklamada, 31 Temmuz-6 Ağustos tarihlerinde Hasan Doğan Ulusal Kadrolar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen seminere Oğuz Sarvan’ın evvel davet edildiği, daha sonra bunun geri çekildiği savlarına yanıt verildi.

Oğuz Sarvan’a geçen dönem MHK bünyesinde mentörlük yapması için teklif götürüldüğü fakat kendisinin çalışmak istemediğini dilekçe ile heyete bildirdiği belirtilerek, şu sözler kullanıldı:

“Sayın Sarvan, bu dönem ise mentörlük vizesini yaparak, vazife almak için heyetimize dilekçe göndermiştir. Konseyimiz, müracaatta bulunanlara, rutin olarak seminer tarihi bilgilendirmesi yapmıştır. Lakin MHK Liderimiz Sayın Serdar Tatlı, kendisini telefonla arayarak, bu sezonki mentör takımında kendisini düşünmediğini Oğuz Sarvan’a bildirmiştir. Hasebiyle, Sayın Sarvan’a rastgele bir resmi seminer davetinde bulunulmamıştır. MHK Yaz Semineri açılış merasimine yalnızca son 2 devir eski MHK liderleri Sayın Yusuf Namoğlu ve Sayın Zekeriya Alp davet edilmiş, Sayın Namoğlu icabet etmiştir. Hakemlerimiz 2021-2022 dönemi hazırlıklarını 31 Temmuz’dan, kampın sona erdiği bugüne kadar Hasan Doğan Ulusal Ekipler Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde sürdürmüştür. Palavra, yanlış ve eksik bilgilendirmelerden oluşan yazı ve haberlere kamuoyunun prestij etmemesini rica ediyoruz.” 

Sarvan: “Şahsımla ilgili açıklamayı üzülerek okumuş bulunuyorum” 

MHK’nin açıklamasına cevap veren Oğuz Sarvan ise şunları kaydetti: 

“Bugün Türkiye Futbol Federasyonunun resmi internet sitesinde, Merkez Hakem Konseyi ismine yapılan şahsımla ilgili, çelişkili, palavra, yanlış ve eksik bilgilendirmelerle dolu açıklamayı üzülerek okumuş bulunuyorum. Her cümlesini delillerle çürütme hakkımı gizli tutarak, kamuoyunun yapılan bu palavra, yanlış ve eksik bilgilendirmelerden oluşan açıklamaya prestij etmemesini rica ediyorum.”

 

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.