DOLAR 32,5864
EURO 34,7993
ALTIN 2508,931
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mustafa Aztopal: “Bakary Sako’yu bir atak oyuncusu olarak düşünüyoruz”

TFF 1. Lig gruplarından Yılport Samsunspor’un genel menajeri Mustafa Aztopal, kadroyla çalışmalara katılan Bakary Sako ile ilgili, “Bakary Sako …

06.08.2021 00:38
91
A+
A-

TFF 1. Lig gruplarından Yılport Samsunspor’un genel menajeri Mustafa Aztopal, kadroyla çalışmalara katılan Bakary Sako ile ilgili, “Bakary Sako’yu bir atak oyuncusu olarak düşünüyoruz.” dedi.

Aztopal, yaptığı açıklamada, Samsun’da başlayan lig öncesi son etap çalışmalarına Bakary Sako’nun da katıldığını söyledi.

Sako’nun kıymetli bir mesleği olduğunu belirten Aztopal, “Son olarak Güney Kıbrıs liginde oynadı. Orada da pandemi nedeniyle ligler durdu. Geçen seneyi de Paris FC Kulübünde ‘her gün antrenman yaparak’ geçirdiğini belirtti. Biz de bunu teyit ettik. Liderimiz Yüksel Yıldırım’ın bilhassa de milletlerarası arenada aktif olan ikili bağları sayesinde bu türlü bir gelişme yaşandı. Oyuncu ve liderimiz ortasında birtakım görüşmeler oldu.” diye konuştu. 

Bakary Sako’nun kendisini çok âlâ hissettiğini ve bir talih istediğini kendilerine söylediğini aktaran Aztopal, bu oyuncuyla bir mukavele yapılması durumunda kontratın koşullarının büsbütün kulübün lehine olacağını ve finansal olarak hiçbir risk içermeyeceğini kaydetti. 

Oynadığı ve sakatlık sorunu yaşamadığı sürece oyuncunun makul sayılarla hazırlanmış bir mukavelesinin olacağına dikkati çeken Aztopal, şöyle devam etti:

“Sağlık denetimleri yapıldı. Elbette geçmiş periyot sakatlıkları ile ilgili bilgiler de tespitler de elimizde mevcut. Şu an futbol oynaması ile ilgili bir problem gözükmüyor. Bizimle 1 hafta, 10 gün kadar bir idman devri geçirecek ve kendisiyle ilgili son kararı hocamız Mehmet Altıparmak verecek. Olumlu olduğu takdirde bahsettiğim üzere büsbütün kulüp menfaatlerini gözetecek 1 yıllık bir kontrat imzalayacağız. Bakary Sako’yu bir atak oyuncusu olarak düşünüyoruz. Amaca giderken katkı verebileceği her gol ve asist ve ekip oyunu noktasındaki performansı bizim için kıymetli olacaktır. Kendisi ile ilgili gelişmeleri ileriki günlerde vermeye devam edeceğiz.”

 Transfer çalışmalarına devam ettiklerini lisana getiren Aztopal, bir forvet ve bir orta saha oyuncusu ile görüşmelerin son etaba geldiğini kelamlarına ekledi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.