DOLAR 32,3345
EURO 35,1101
ALTIN 2308,724
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rodriguez Fenerbahçe'yi bekliyor

MİLAN’IN İSVİÇRELİ FUTBOLCUSU RİCARDO RODRİGUES, FENERBAHÇE’YE TRANSFER OLMAYI KABUL EDERKEN, SARI-LACİVERTLİLERDEN MİLAN’A HENÜZ RESMİ BİR TEKLİF YAPILMADI.

27.01.2020 12:00
101
A+
A-

Milan’ın İsviçreli futbolcusu Ricardo Rodrigues, Fenerbahçe’ye transfer olmayı kabul ederken, sarı-lacivertlilerden Milan’a henüz resmi bir teklif yapılmadı.

Süper Lig’de oynadığı maçlarda sol bek pozisyonunda sıkıntı çeken ve Hasan Ali Kaldırım’ın yaşadığı sakatlık sonrası Dirar’a bu bölgede şans veren Fenerbahçe’de bir süredir Milanlı Ricardo Rodriguez ismi geçiyor. İtalyan basınında yer alan haberlerde Fenerbahçe’nin Rodriguez ile menajerler aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdiği ve oyuncunun sarı-lacivertlilerde oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Yaşanan bu olumlu gelişmelerin ardından İtalyan Calciomercato Gazetesi’nde yer alan habere göre Fenerbahçe’nin henüz Rodrigues için Milan’a resmi bir teklifte bulunmadığı bildirildi. Haberin devamında ise herhangi bir teklif gelmemesine rağmen Rodriguez’in transfer fikrini değiştirmediği ve Fenerbahçe’de bulacağı forma şansıyla EURO 2020’de boy göstermek istediği ifade edildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.