DOLAR 32,3705
EURO 35,0393
ALTIN 2325,032
BIST 9110,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Abdullah Avcı: “Bakasetas üzülmesin, her şeyi yaptı”

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Molde ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor’da Teknik Yönetici Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. “Çok yeterli …

06.08.2021 00:07
88
A+
A-

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Molde ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor’da Teknik Yönetici Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

“Çok yeterli yoldayız. Bunun iletisini verdik. 45-60 ortası çocuklar her şeyi denedi. Skor 3-3 bitti lakin olumlu manada cebimize koyacağımız çok şey var. Savunma manasında teknik olarak çalışacağız.”

“Ben bugün mevcut takımda herkesten çok mutluyum. Ayrıntılar var. Bunları çalışacağız. Bakasetas üzülmesin. Bugün her şeyi yaptı. Penaltı kaçırmalar futbolda var. Oyun olarak eksiklerimiz var ancak beni çok keyifli eden taraflar da var.

“Rakibimiz Molde 19. resmi maçını oynadı. Biz birinci resmi maçımızı oynadık. Birinci sefer 90 dakika oynayan oyuncularımız var. %70’e yakın topa sahip olma, direkten dönen şut, kaçan konumlar, penaltı. Eksiklerimiz de var, bilhassa savunmada. Çalışacağız.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.