DOLAR 32,3696
EURO 34,9701
ALTIN 2325,635
BIST 9139,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Emre Kocadağ’dan Ghezzal açıklaması! “Türkiye’de Beşiktaş’ta oynarım dedi”

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Aleni TV Youtube kanalına konuk oldu ve Ghezzal transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. “SÜRECİN UZAMA SEBEBİ …

05.08.2021 19:08
111
A+
A-

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Aleni TV Youtube kanalına konuk oldu ve Ghezzal transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“SÜRECİN UZAMA SEBEBİ…”
Ghezzal’da aşikâr bir noktaya geldik. Onu söz ettik. Daha şimdi biten bir şey yok. Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda bu iş olacak. Süreç uzuyor. İnsanları geriyor olabilir. Sabırsızlandırıyor insanları. Anlıyorum sahiden. Direkt olan rakiplerimiz de çok hazır değil. Bu iş biraz uzun sürüyor. Bu sene Avrupa Şampiyonası’ndan ötürü transfer süreci biraz sarktı. İngiltere’de yeni başladı kamplar. Değerlendirmeler yeni yeni başladı. Çabuk edip fazladan Beşiktaş’ın parasını vermek işimize gelmez. Dengeyi bozmamak lazım. Bunun farkındayız. Zamanlamayı hakikat yapmamız lazım.

“TÜRKİYE’DE BEŞİKTAŞ’TA OYNARIM DEDİ”

Ghezzal bize bildirdi. Türkiye’de ben Beşiktaş’ta oynarım dedi. Görüşmeler doğal şeyler. Bunları çok büyütmemek gerekiyor. Menajerin misyonu bu. Kulübün vazifesi daha fazla para almak. İmza atmadan bu işler bitti diyemezsin fakat bu mevzuda çok fazla ilerledik.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.