DOLAR 32,4955
EURO 34,5624
ALTIN 2498,391
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika Fenerbahçe haberi: Pereira’dan flaş karar! Caner Erkin ve Sinan Gümüş sonrası Caulker ve Ozan Tufan…

PEREIRA’DAN FLAŞ KARAR! CAULKER VE OZAN… Fenerbahçe’de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı Lacivertlilerde teknik yönetici Vitor Pereira …

06.08.2021 11:08
140
A+
A-

PEREIRA’DAN FLAŞ KARAR! CAULKER VE OZAN…

Fenerbahçe’de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı Lacivertlilerde teknik yönetici Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda Caner Erkin ve Sinan Gümüş takım dışı bırakıldı. Steven Caulker ve Ozan Tufan ile ilgili flaş bir gelilme yaşandı. İşte son dakika gelişmesinin detayları…

CANER VE SİNAN TAKIM DIŞI

Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Vitor Pereira yeni dönem öncesi flaş bir karara imza atarak Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ü takım dışı bırakma kararı aldı.

RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada “Yeni dönem planlaması devam eden Profesyonel Futbol A Ekibimizde, Teknik Yöneticimiz Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını kadromuzdan farklı olarak sürdürmelerine karar verilmiştir.” denildi.

GÖZTEPE, SİNAN GÜMÜŞ’E TALİP

Bu kararın akabinde Fenerbahçe’den ayrılmak isteyen Sinan Gümüş’e Göztepe talip oldu. Sarı Kırmızılılar, Sinan Gümüş’ü takımına katmanın planlarını yapıyor.

STEVEN CAULKER VE OZAN TUFAN SÜRPRİZİ

Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ü Pereira’nın kararı doğrultusunda takım dışı bırakan Fenerbahçe’de yeni transfer Steven Caulker ve Ozan Tufan için flaş bir karar alınmak üzere…

CAULKER KRİZİ BÜYÜYOR

Takvim’de yer alan habere nazaran Fenerbahçe’de Steven Caulker krizi giderek büyüyor… Teknik yönetici Vitor Pereira’nın Alanyapor’dan transfer edilen İngiliz stoperi ekipte istememesi büyük bir kaos yaratmış durumda.

3 MİLYON EURO KAZANACAK

Pereira ile muahedenin resmi olarak duyurulmasından yalnızca 3 gün evvel 2+1 yıllık imza atan Caulker’ın kontrat müddetinde kazanacağı garanti fiyatın 3 milyon Euro (Yaklaşık 30 milyon lira) olduğu öğrenildi.

‘BİR YERE GİTMİYORUM’

Lider Ali Koç’un Pereira’ya Caulker’ın grupta kalması için baskı yaptığı lakin Portekizli hocanın kararının ardında durduğu öğrenildi. İngiliz yıldızın ise, “Buraya gelmek için birçok ekibin teklifini geri çevirdim. Artık bir yere gitmiyorum” restini çektiği belirlendi. İdarenin hem maddi hem manevi olarak yaşanan krizin önüne nasıl geçeceği merak konusu.

OZAN İÇİN ‘SATILABİLİR’ RAPORU

Sinan Gümüş ve Caner’i takım dışı bırakan, Caulker’la da yola devam etmeme kararı alan Vitor Pereira’nın yeni maksadının Ozan Tufan olduğu öne sürülüyor. Portekizli hocanın son 3 hazırlık maçında da 11’de oynatmadığı Ozan için, “Satılabilir” raporu verdiği belirtiliyor.

KONTRAT FESİH BEDELİ 20 MİLYON EURO

Ozan Tufan’a EURO 2020 öncesi birtakım İngiltere Premier Lig gruplarının talip olduğu tez edilmişti. Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın kontrat fesih bedelini 20 milyon euro olarak belirlemişti.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.