DOLAR 32,5093
EURO 34,9363
ALTIN 2433,236
BIST 9810,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika Galatasaray haberi: Fatih Terim ısrar etti! Galatasaray genç futbolcu için yeni transfer teklifi yaptı

G.SARAY TEKLİFİNİ YENİLİYOR Berkan Kutlu, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Patrick Van Aanholt, Barış Alper Yılmaz, Aytaç Kara ve Alpaslan …

06.08.2021 21:07
249
A+
A-

G.SARAY TEKLİFİNİ YENİLİYOR

Berkan Kutlu, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Patrick Van Aanholt, Barış Alper Yılmaz, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk’ü transfer eden Galatasaray’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımındaki rekabeti artırmak için harekete geçen sarı-kırmızılıların genç futbolcu için yaptığı transfer teklifinde revizeye gideceği tez edildi.

7 İSİM TAKIMA DAHİL EDİLDİ

Galatasaray’da şu ana kadar 7 transfer resmen açıklandı. Üstün Lig devlerinden olan sarı-kırmızılılar; Berkan Kutlu, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Patrick Van Aanholt, Barış Alper Yılmaz, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk’ü takımına destek etti. Yeni transferlerden Alexandru Cicaldau hariç herkes Galatasaray formasını en az bir resmi maçta giydi.

ÇEŞİT İSKOÇYA’YA KALDI

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Üçüncü Eleme Turu’nda St. Johnstone ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Galatasaray rövanş uğraşına 12 Ağustos Perşembe günü İskoçya’da çıkacak.

TANGANGA GÜNDEME GELDİ

Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim, Marcao ile birlikte savunmanın göbeğinde vazife verdiği Luyindama’nın Şampiyonlar Ligi 2. öne eleme cinsindeki PSV maçlarında sergilediği performanstan şad kalmamış ve süratli bir stoper alınmasını istemişti. Sarı- Kırmızılılar’ın gündemine aldığı isimlerden biri de Tottenham’ın genç oyuncularından Japhet Tanganga olmuştu.

İNGİLİZLER REDDETTİ

Oyuncuyla her bahiste anlaşan Galatasaray 22 yaşındaki stoperi önümüzdeki dönem için kiralayıp sonrasında da bonservisini 6 milyon Euro’ya almak için opsiyonlu bir kontrat teklifi hazırlamıştı. Fakat İngiliz takımının Tanganga’nın bonservisini vermek istemediği öğrenildi.

TERİM ISRAR ETTİ

22 yaşındaki oyuncunun potansiyeli nedeniyle haklarını devretmek istemeyen Tottenham’ın bu tavrı sonrası Fatih Terim’in Sarı-Kırmızılı idareye Tanganga için “Kiralık da olsa alalım” formunda görüş bildirdiği öğrenildi. Terim’in Tanganga’daki ısrarı nedeniyle idarenin yeni bir teklifle Premier Lig takımının kapısını çalacağı öğrenildi.

YENİ TEKLİF SUNULACAK

Bu teklifte dönem sonuna kadar Tanganga’nın kiralanması için 1.4 milyon Euro önerileceği ve opsiyon ısrarının olmayacağı belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın dönem başlayana kadar bu transferi bitirmek için tüm kozlarını oynayacağı kaydedildi.

PREMIER LİG’DE 6 MAÇ

Tanganga geçtiğimiz dönem Tottenham’da 6 Premier Lig maçına çıktı. Bu maçların tamamında birinci 11’de başlayan 22 yaşındaki oyuncu stoper olmasına karşın sağ bek olarak vazife yaptı. Tottenham savunmada farklı bölgelerde forma giyebilen oyuncusunu gelecek vadettiği için bonservisiyle göndermeye sıcak bakmıyor.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.